Lejdi Gaga objavila reizdanje albuma "Born This Way" na 10. godišnjicu

Od svog objavljivanja 23. maja 2011. godine, "Born This Way" hvaljen je kao proslava neobičnosti i prekretnica u Gaginoj karijeri

L. K. P.

Lady Gaga: Pjesme dostupne na streaming servisima

Foto: Agencije


Lejdi Gaga (Lady) zvanično je objavila najavljivano reizdanje albuma "Born This Way" na njegovu desetu godišnjicu, koje sadrži 14 originalnih pjesama s njenog albuma iz 2011. sa šest novih obrada pjesama koje su dostupne na streaming servisima.

Preoblikovane pjesme izvode umjetnici koji zastupaju i zagovaraju LGBTQIA+ zajednicu, uključujući pop legendu Kajli Minoug (Kylie Minogue), repera iz New Orleansa Big Freedia i Bena Plata (Platt).

Pjevačica se zahvalila izvođačima na albumu i svojim fanovima u objavi na Instagramu, citirajući vodeći singl albuma.

  • Reizdanje albuma "Born This Way"

    Reizdanje albuma "Born This Way"

    Foto: Agencije


-Hvala svakom od nevjerovatnih umjetnika koji su osmislili pjesme "BornThisWay" i hvala Malim čudovištima što ste nastavili graditi našu zajednicu ljubavi, prihvaćanja i dobrote u posljednjih 10 godina. Tako sam zahvalna na svakom od vas. Radujte se i volite se danas jer takvi ste rođeni, napisala je.

Od svog objavljivanja 23. maja 2011. godine, "Born This Way" hvaljen je kao proslava neobičnosti i prekretnica u Gaginoj karijeri.

Prošlog mjeseca pop zvijezda se pojavila na ceremoniji u zapadnom Holivudu gdje je primila ključ grada, a 23. maj proglašen je danom "Born This Way".

NA VRH

Podijeli članak na