LATINO ZVIJEZDA

Šakira najavila novu pjesmu

Video najave praćen je kratkim zvučnim isječcima pjesme, koja bi trebala biti prvi singl pjevačice na engleskom jeziku od 2016. godine

Šakira u trendingu širom svijeta. INSTAGRAM

A. F.

16.7.2021

Šakira (Shakira) je u "trendingu" širom svijeta nakon što je najavila izlazak novog singla pod nazivom "Don't Wait Up", koji bi trebao biti objavljen 16. jula. Ovo će biti prvi singl pjevačice na engleskom jeziku još od 2016. godine.

Kolumbijska zvijezda početkom sedmice nagovijestila je skori izlazak promijenivši profilne fotografije svojih društvenih mreža te postavljanjem veze za prijevremeno "spremanje" nove pjesme.

Video najave praćen je kratkim zvučnim isječcima pjesme, koja bi trebala biti prvi singl pjevačice na engleskom jeziku od 2016. godine.



Najava nije bila potpuno iznenađenje jer je Šakira na novim pjesmama radila od početka 2020. godine, kada je uvjeravala fanove da je produktivna tokom trajanja karantina.

- Pročitala sam vaše tvitove sa naređenjima - našalila se 44-godišnjakinja u objavi na Instagramu nakon što su fanovi pisali kako žele nove pjesme.

"Don’t Wait Up" će navodno biti vodeći singl sa Šakirinog još neimenovanog 12. studijskog albuma.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.