BORBA ZA SLOBODU

Oglasio se bivši zaštitar Britni Spirs, tvrdi da je dobivala lijekove zbog kojih je "silazila s uma"

Tvrdi da je svakog petka žena posjećivala Britni kako bi joj dala lijekove

Britni i njezin advokat još nisu podnijeli formalni zahtjev za okončanje skrbništva. Arhiva

M. B.

19.7.2021

Fernando Flores, bivši zaštitar Britni Spirs (Britney Spears), tvrdi da je pjevačica jednom sedmično dobivala mješavinu jakih lijekova u periodu kada je radio za nju, prenosi "Daily Mail".

Flores je izjavio da je dobivala antipsihotične lijekove zbog kojih je "silazila s uma". Tvrdi da je svakog petka žena posjećivala Britni kako bi joj dala lijekove.

- Bila su to tri antipsihotična lijeka i kontracepcijske pilule - rekao je Flores.

Za sve morala tražiti dopuštenje

Fernando je za Britni radio osam mjeseci 2010. godine. Tvrdi kako je tada i telefon pjevačice bio nadziran i nikada nije smjela napuštati kuću sama. Navodno je to bio dio pravila skrbništva njezinog oca Džejmija (Jamieja).

- On bi nazvao tri ili četiri puta dnevno kako bi provjerio što se dešava. Ako je nešto željela, morala je tražiti njegovo dopuštenje. Dane je provodila gledajući televiziju ili vježbajući - ispričao je Flores za britanske medije.

Inače, Flores je progovorio nakon što se Britni direktno obratila sudu o kontroverznom skrbništvu. Rekla je da želi svoj život nazad i da završi 13-godišnje skrbništvo koje njezin otac ima nad njom.


Odabrala advokata

Metju Rozengar (Matthew S. Rosengart) imenovan je njenim novim advokatom u slučaju, zamijenivši Samuela Inghama, kojeg je Britni optužila za manjak saradnje i razumijevanja.

Britni i njezin advokat još nisu podnijeli formalni zahtjev za okončanje skrbništva. Sljedeće ročište održat će se 29. septembra u Los Anđelesu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.