BORBA ZA SLOBODU

Oglasio se bivši zaštitar Britni Spirs, tvrdi da je dobivala lijekove zbog kojih je "silazila s uma"

Tvrdi da je svakog petka žena posjećivala Britni kako bi joj dala lijekove

M. B.

Britni i njezin advokat još nisu podnijeli formalni zahtjev za okončanje skrbništva

Foto: Arhiva


Fernando Flores, bivši zaštitar Britni Spirs (Britney Spears), tvrdi da je pjevačica jednom sedmično dobivala mješavinu jakih lijekova u periodu kada je radio za nju, prenosi "Daily Mail".

Flores je izjavio da je dobivala antipsihotične lijekove zbog kojih je "silazila s uma". Tvrdi da je svakog petka žena posjećivala Britni kako bi joj dala lijekove.

- Bila su to tri antipsihotična lijeka i kontracepcijske pilule - rekao je Flores.

Za sve morala tražiti dopuštenje

Fernando je za Britni radio osam mjeseci 2010. godine. Tvrdi kako je tada i telefon pjevačice bio nadziran i nikada nije smjela napuštati kuću sama. Navodno je to bio dio pravila skrbništva njezinog oca Džejmija (Jamieja).

- On bi nazvao tri ili četiri puta dnevno kako bi provjerio što se dešava. Ako je nešto željela, morala je tražiti njegovo dopuštenje. Dane je provodila gledajući televiziju ili vježbajući - ispričao je Flores za britanske medije.

Inače, Flores je progovorio nakon što se Britni direktno obratila sudu o kontroverznom skrbništvu. Rekla je da želi svoj život nazad i da završi 13-godišnje skrbništvo koje njezin otac ima nad njom.

Odabrala advokata

Metju Rozengar (Matthew S. Rosengart) imenovan je njenim novim advokatom u slučaju, zamijenivši Samuela Inghama, kojeg je Britni optužila za manjak saradnje i razumijevanja.

Britni i njezin advokat još nisu podnijeli formalni zahtjev za okončanje skrbništva. Sljedeće ročište održat će se 29. septembra u Los Anđelesu.

Više o temi Britney Spears

OGLASILA SE NA INSTAGRAMU
Britni Spirs: Skrbništvo mi je ubilo snove
NA VRH

Podijeli članak na