NOVOSADSKA BARBIKA

Nataša Bekvalac o životu u četiri zida: Nikada se nisam smatrala dobrom ribom

Sigurno me ne biste doživjeli kao najseksepilniju kada biste bi me vidjeli ujutru, priznala je

Bekvalac: Zauzeta nastupima. Instagram

L. K. P.

22.7.2021


Nataša Bekvalac posvetila se poslovnim obavezama, pa tako uveliko nastupa, a na jednom nastupu iznenadila je prisutne kada se pojavila u bijeloj haljini.

Mnogi su se zapitali da li planira novo vjenčanje.

- Pa, nije svaka bijela haljina vjenčanica, bar u ovom slučaju. Mada, bilo ih je – izjavila je Bekvalac za srbijanske medije.

Novosadska pjevačica je u poslednjim danima uživala na Jadranu sa kćerkama, Hanom i Katjom, a kako su obje imale priliku da se uvjere kako izgleda mamino spremanje za jedan nastup, Nataša je otkrila da li je njena starija kćerka ostala pri odluci da zaplovi u pjevačke vode.


- Kako izgleda taj moj svijet i generalno moj posao ja sam joj pokazala još u nekoj šestoj godini, kada je njoj izgledalo sve bajno i sjano. Onda sam je povela sa sobom na jedan produženi vikend, i to kombijem sa bendom, i od tada je ekstremno promijenila mišljenje – rekla je Bekvalac.

Ipak, ono što su svi mogli da primjete jeste da se Nataša pojavila u izazovnoj, crnoj kombinaciji, ali ona skromno otkriva da nije uvijek najsigurnija kada je riječ o njenom izgledu.

- Pa, ja nikad sebe nisam smatrala dobrom ribom. Neću da budem žrtva bilo čega, sigurno me ne biste doživjeli kao najseksepilniju kada biste bi me vidjeli ujutru, raščupanu kako jurcam da l' da prvo napravim doručak, iznesem smeće ili izvedem pse, ili, ono, razmislim o svom životu – rekla je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.