SEKSI BAKA BALKANA

Neda Ukraden proslavila 71. rođendan, ko bi joj dao toliko godina

Zahvalna za sve lijepo i dobro u mom životu, nazdravljam svima na ovaj moj dan, poručila je na društvenim mrežama

Ukraden: Seksi baka Balkana. Instagram

L. K. P.

16.8.2021


Neda Ukraden, seksi baka Balkana i ove je godine svoj rođendan obilježila na Instagramu. Tradicionalno je pozirala u jednodijelnom bijelom kupaćem kostimu u kojem je do izražaja došla njena zavidna figura u 71. godini.

-Zahvalna za sve lijepo i dobro u mom životu, nazdravljam svima na ovaj moj dan. U zdravlje, poručila je pjevačica svima. Slavila je rođendan u Crnoj Gori s kćerkom Jelenom, zetom i unucima, 9-godišnjim blizankama Aleksandrom i Nedom i 6-godišnjim Dušanom s kojima je skupa puhala svjećice na svojoj torti.


Među prvima je pjevačici čestitala mlađa kolegica Nina Badrić.

-Od srca neka je sve zdravo i blagoslovljeno! Sretan rođendan draga Nedo, poručila je, a onda su krenule pljuštati i ostale lijepe želje od znanih i neznanih.

-Učila sam od mnogih, od nekih kako treba, od nekih kako ne treba! Svakako da sam htjela izbjeći sudbinu nekih zvijezda koje su razočarane i bolesne završavale same u bijedi, pa sam se dobar dio života obrazovala za neke druge stvari. Premda se nisam okušala u tim drugim profesijama, bar sam imala neku sigurnost u slučaju da slava krene nizbrdo, nedavno je izjavila Neda Ukraden.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.