PONOVO MLADOŽENJA

Oženio se Tony Cetinski, evo kako izgleda mlada

Pjevač je emotivnu fotografiju sa svadbe podijelio na Instagramu

L. K. P.

Cetinski: Opet izgovorio sudbonosno "da"

Foto: Instagram


Sudeći po fotografiji koja je objavljena na društvenoj mreži Instagram, popularni pjevač Tony Cetinski izgovorio je sudbonosno da svojoj supruzi Dubravki.

Pjevač je emotivnu fotografiju sa svadbe podijelio na pomenutoj društvenoj mreži uz veoma emotivnu poruku koja je naišla na opšte oduševljenje pratilaca.

- Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovno prisustvovanje svetoj misi i primanje Hristovog tijela čini da postajemo novi ljudi, kristolici. Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Hrist ima prema nama. Sami nemamo snage ljubiti do vječnosti, ali snagom zahvaljivanja, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija. Zato ima smisla poziv koji supružnici nalaze kod svetog Pavla koji govori o smrti na krstu koja se nastavlja u blagodarenju. Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju - stoji u objavi na društvenoj mreži Instagram.

Podsjetimo, pjevač je nedavno postao djed što je takođe objavio na društvenim mrežama.

Više o temi Tony Cetinski

NA VRH

Podijeli članak na