SAVRŠENI KRUG

Haris Pašović za „Avaz“: Zašto sam se odlučio za saradnju sa pjevačicom „Zvezda Granda“

Sa Slađom koju smatram bosanskom Adel i njenim suprugom Sašom, koji je snimatelj, prijatelj sam već nekoliko godina, izjavio je Pašović

Pašović i Zubčević: Dugogodišnji prijatelji. Avaz

Piše: L. Karahmet - Pujagić

24.9.2021

Slađa Zubčević, učesnica posljednje sezone „Zvezda Granda“, osvojila je publiku ispred malih ekrana šarmom i glasom i za kratko vrijeme postala jedna od omiljenih kandidatkinja muzičkog takmičenja. Nakon ispadanja pred samo finale, nastavila je da vrijedno radi na svojoj solo karijeri.

Trenutno priprema novu pjesmu „Savršeni krug“ koja će imati i spot, a premijera bi trebala biti u oktobru. Ono što je zanimljivo da je Slađin glavni konsultant za spot naš proslavljeni reditelj Haris Pašović.


-    Iskreno, oduvijek mi je bila želja da sarađujem sa gospodinom Pašovićem. Komunicirali smo i prije mog učešća u „Zvezdama Granda“, još od moje pobjede na Ilidžanskom festivalu. Zaista oduvijek mi je prijala lijepa riječ i komentar od njega – izjavila je Zubčević.



Zubčević na snimanju spota. Elman Omić

Pašović je za „Avaz“ otkrio da veoma cijeni rad i talenat Slađe Zubčević  te pojasnio zašto se odlučio za saradnju s pjevačicom iz „Zvezda Granda“.


-    Na spotu sam bio glavni konsultant, nisam režirao spot. Sa Slađom i njenim suprugom Sašom, koji je snimatelj, prijatelj sam već nekoliko godina. Divno mi je to što oni rade i podržavam njihov rad. Slađa je fantastična pjevačica i zaista je bosanska Adel. Normalno mi je da podržim prijatelje, dam im neki savjet kada traže, što očekujem i od njih kada je meni pomoć potrebna. Slađa je pretalentovana i predobro pjeva – otkrio je Pašović.  


Slađa nam je priznala da ne sluša često Adel i takav stil muzike.


-    Svima je poznato pa i meni da je ona veličina koja ima zavidnu karijeru i naravno da mi imponije usporedba s takvom zvijezdom – zaključila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.