RIJETKE FOTOGRAFIJE

Ovako danas izgledaju sinovi Britni Spirs, tinejdžeri nad kojima otac ima 70 posto starateljstva

Pop pjevačica bila je u braku s Kevinom Federlajnom od 2004. pa do 2007. godine

Britni Spirs. Agencije

L. K. P.

8.10.2021


O sinovima pop pjevačice Britni Spirs (Britney Spears) mnogo se pisalo 2007. godine kada je pjevačica doživjela nervni slom. Britni se tada slomila pod teretom slave, a u isto vrijeme prolazila je kroz razvod od supruga Kevina Federlajna (Federlin). Tada 25-godišnjakinja, pjevačica je privremeno izgubila i starateljstvo nad sinovima Šonom (Sean) i Džejdenom Džejmsom (Jayden James).


Sinovi pop pjevačice sa prijateljem. Instagram

Prošle godine 70 posto starateljstva nad Šonom koji danas ima 16 godina te njegovim godinu mlađim bratom Džejdenom Džejmsom, pripalo je Kevinu, a 30 posto Britni. Kevin je zatražio da se poveća i alimentacija koja je dosad iznosila 20 hiljada dolara mjesečno.



Sinovi Britni Spirs i Kevina Federljana sa prijateljem. Instagram

Prije nekoliko dana prijatelj Kevina Federlajna objavio je fotografiju dvojice tinejdžera, a mnogu su se začudili kolko su odrasli.


Iako sa sinovima ne provodi svaki dan, pjevačica se trudi da im dani, kad se vide, budu ispunjeni aktivnostima i zabavom.


Britni sa sinovima. Instagram


Britni je danas u sretnoj vezi sa zaručnikom Semom Ašgarijem (Sam Asghari) te više nije sklona skandala kao nekad, no brojni fanovi su i dalje zabrinuti za nju. Tome u prilog svakako idu njene čudne objave na društvenim mrežama na kojima često pleše s razmazanom šminkom oko očiju i izgubljenog pogleda. A tu su i golišave fotografije kojima je proslavila konačnu slobodu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.