PRVI PUT SE OGLASIO

Aca Lukas otkrio zbog čega nije bio na sahrani Marine Tucaković

Ja bih više volio da mi pokazuju ljubav dok sam živ, a kad umrem šta me briga, rekao je

Lukas: Moj život je vezan za nju. Agencije

L. K. P.

9.10.2021


Folker Aca Lukas nije došao na sahranu najpoznatijeg tekstopisca u regionu Marine Tucaković s kojom je godinama sarađivao. Priznaje da nije bio u prilici da se toga dana poslednji put oprosti od nje, ali da bol za njom ne prestaje.

- Moj život je vezan za nju. Naš poslednji kontakt je bio kada sam snimio pesmu "Voliš li me", pošto je to posljednja pjesma koju mi je ona napisala. Posle toga se nismo više vidjeli. Nisam bio tu da bih došao na sahranu. Svakako ne mislim da je to ikakvo mjerilo dokazivanja tuge ili ne znam čega, kad ideš na sahranu. Ja bih više volio da mi pokazuju ljubav dok sam živ, a kad umrem šta me briga - rekao je pjevač za 24sedam.



Tucaković je preminula je 19. septembra u 67. godini. Agencije

Tucaković je preminula je 19. septembra u 67. godini.


Marina je napisala brojne hitove najvećim zvijezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama „Operacija trijumf“ i „Pinkove zvezde“.


Njen život su obilježili brojni sretni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića.


Marina i Aleksandar imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo 2008. godine. Njegovo beživotno tijelo je u porodičnom domu Radulovićevih pronašla njegova tadašnja djevojka Saša. Marina se od toga nikada nije potpuno oporavila.


Početkom 2018. godine joj je dijagnosticiran maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške.


Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pjesama za poznate pjevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pjevača kojima je pisala pesme su Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić,  Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.