SUPERTANET

Tom Kruz iz Širokog Brijega bacio Hrvatsku na koljena: Nakon nastupa svaka djevojka je poželjela biti njegova princeza

Intenzivno je počeo svirati gitaru kada je upoznao jednu djevojku koja mu je na kraju slomila srce

Kristijan Penavić: Zbog jedne male plave sam napisao pjesmu. Instagram

A. Č.

21.10.2021

I Kristijan Penavić iz Širokog Brijega jedan je od kandidata koji je na hrvatski Supertalent došao ispričati svoju priču. Od svoje sedme godine svira gitaru, a intenzivno je počeo svirati kada je upoznao jednu djevojku koja mu je na kraju slomila srce.

- Tada sam pisao pjesme samo o njoj, drugi su mi rekli da mi ne valjaju te pjesme, ali meni su se sviđale. I onda sam izašao iz tog filma, slomila mi je to mlado naivno srce, sad sam krenuo u teretanu pa me to discipliniralo. Zbog jedne male plave sam napisao pjesmu i dosta ljudi je to pogledalo, ona je napravila Instagram, ali nije prihvatila moj zahtjev, no zapratila me jedna druga djevojka, nakon čega sam napisao "Princezu" i s njom došao na Supertalent - ispričao je Penavić, piše Dnevnik.hr.


Pjesmu je posvetio Jovani iz Prijedora.

- Jako je lijepa, upoznali smo se online, ona me nagovorila da dođem na Supertalent, a upoznat ćemo se uživo ako ovo prođe - priznao je.

- Ta tvoja energija, ali bravo - poručila mu je članica žirija Maja Šuput.

- Ajde da je neko malo rasturio ovu pozornicu, imaš vedrinu i unio si se jako u to - smatra Janko.

- Presavršen nastup je bio da sam ja van sebe, ali najbolji dio mi je što se ne sramiš govoriti o svojim emocijama, želim ti sreću i privatno s Jovanom - poručila je Martina.

- Srušio si moje stereotipe o starkama i gitari, ali siguran sam da sad neće biti samo Jovana, nego Jovane - smatra Davor.

A zanimljivo je da su ga nakon nastupa mnogi uporedili s glumcem Tomom Kruzom (Cruise).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.