ŠESTOSATNI SPEKTAKL

Hiljade ljudi horski pjevalo s Bešlićem, Bebekom i "Crvenom jabukom" u Cirihu

Tražila se karta i više, a svi prisutni morali su imati potvrdu da su vakcinisani, da su preležali koronu ili negativan test

Halid Bešlić je svoj dio nastupa počeo duetom „Da zna zora“ sa Željkom Bebekom. Facebook

Piše: L. K. P.

8.11.2021

Halid Bešlić, Željko Bebek i "Crvena jabuka" održali su šestosatni spektakl u dvorani Stadthalle Dietikon u Cirihu u subotu navečer. Hiljade posjetilaca horski je pjevalo sa našim zvijezdama u Švicarskoj. Tražila se karta i više, a svi prisutni morali su imati potvrdu da su vakcinisani, da su preležali koronu ili negativan test.


Hiljade posjetilaca horski je pjevalo sa našim zvijezdama u Švicarskoj. Facebook

Legendarni pjevač narodne muzike Halid Bešlić posljednjih godina često nastupa sa Bebekom i "Crvenom jabukom", a ovaj put za njihov zajednički koncert zaslužan je Urban Team.


Publiku je prvo zagrijao Željko Bebek, a potom su na bini svoj dio vrhunski uradili momci iz „Crvene jabuke“.




Žera rasplesao publiku. Facebook

Halid Bešlić je svoj dio nastupa počeo duetom „Da zna zora“ sa Željkom Bebekom kada je u dvorani nastao delirijum. Legendarni pjevač narodne muzike pjevao je više od dva sata, a za kraj je na bis izveo „Put me zove“.


- Sve je bilo vrhunski organizirano. Od ovog bolje ne može. Sve pohvale za Urban Team. Drago mi je što počinju veliki koncerti u Evropi, a nadam se da će uskoro krenuti i u dvoranama u BiH. Ovaj maratonski koncert u Cirihu mi je dobro zagrijavanje za Novu godinu u hotelu Hills na Ilidži – izjavio je Halid Bešlić koji će do kraja 2021. pjevati još u Klagenfurtu, Čakovecu i Dubrovniku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.