NOVA PJESMA

Dženan Lončarević predstavio "Tišinu": Ona je svakome potrebna

U narednom periodu u zavisnosti od epidemiološke situacije očekuju me koncerti u Bosni, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji, otkrio je Lončarević

Dženan Lončarević. Arhiva

Piše: L. K. P.

15.11.2021


Kantautor Dženan Lončarević predstavio je novu pjesmu "Tišina". Prve reakcije publike su dobre i Dženan poručuje da je zadovoljen. 

-I noćas treperi bol na tvome prozoru poput svijeće, i sve je na mjestu svom kao da imaš dom, ali te neće, stihovi su njegove nove kompozicije koja je za kratko vrijeme osvojila simpatije publike širom regiona.


Muziku i aranžman za "Tišinu" potpisuje Bojan Vasić, dok je tekst djelo Mirjane Dević. Na pjesmi su pored Dženana svirali Bojan Vasić, Miroslav Tovirac i Marko Kojadinović, dok je za prateće vokale bila zadužena Ksenija Milošević.


-  Najveće zadovoljstvo i satisfakcija za svakog pjevača je kada pjesme traju. Mojim pjesmama uvijek treba vremena. Sigurno je da će "Tišina" kako vrijeme bude odmicalo biti sve popularnija. Tišina je potrebna svakom čovjeku. Iskren da budem, postali smo mnogo bučni i sve više nam je potrebna tišina, da malo slušamo i čujemo barem prvog do sebe. Sigurno da će već na narednim nastupima publika tražiti "Tišinu". U narednom periodu u zavisnosti od epidemiološke situacije očekuju me koncerti u Bosni, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji. Za Novu godinu sam na Kopaoniku, 1. januara na Zlatiboru, a 2. januara u Petrovcu u Crnoj Gori – istakao je Dženan Ločarević.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.