DRUGAČIJA OD SVIH

Josipa Lisac: Nije mi važno šta drugi misle o mom izgledu, nego kako se ja osjećam

Danas sam sretna kada vidim mladu djevojku s prekrasnom ružičastom kosom jer me veseli da je to u međuvremenu postalo normalno, zaključila je

Josipa Lisac. Instagram

Piše: L. K. P.

18.11.2021

Jedna od najvećih muzičkih institucija na ovim prostorima Josipa Lisac (71) održat će koncert 19. decembra u zagrebačkom Lisinskom, a tradicionalno ga je posvetila svojoj nikad prežaljenoj ljubavi Karlu Metikošu.

Avangardna modna ikona i osoba koja svoje mišljenje iznosi bez kalkulacija, iznad svega cijeni svoj mir i, shodno tome, iznimno rijetko se oglašava.

Na svom Instagram profilu pored toga što je najavila decembarski nastup, u objavi se osvrnula na komentare o svom stilu.





-Pozornica je za mene svečanost i zato mi je vizualni izričaj bitan. Nikada mi nije bilo važno što će drugi misliti o mom izgledu, nego kako se ja osjećam. Niti me je bilo strah eksperimentirati s bojama kose, imala sam zelenu, plavu, ružičastu. Prije tridesetak godina izazivala sam sveopće čuđenje pa sam danas sretna kad vidim mladu djevojku s prekrasnom ružičastom kosom jer me veseli da je to u međuvremenu postalo normalno…, zaključila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.