ROKENROL U SIVOM DOMU

Koncert za pamćenje grupe „Skroz“ u pratnji Gudačkog orkestra MPBHRT-a

Više od sat vremena odlične atmosfere, na zadovoljstvo članova grupe ali i svih onih koji su bili dio ovog zaista posebnog koncerta, jeste što će isti biti ovjekovječen i kao live album grupe

Grupa "Skroz". Agencije

L. K. P.

29.11.2021


U koprodukciji Muzičke produkcije BHRT-a i Happy End Story Production-a održan je sinoć koncert za pamćenje alternativnog rok sastava „Skroz“ u pratnji Gudačkog orkestra Muzičke produkcije BHRT-a. Nekoliko stotina fanova ovog rok sastava, imalo je priliku uživati u sjajnim izvedbama, odličnoj atmosferi i jedinstvenim scenskim postavkama, rađenim specijalno za ovaj koncert.


Više od sat vremena odlične atmosfere. Agencije

Sa Gudačkim orkestrom Muzičke produkcije BHRT-a, Adnan Šaran, Dejan Ostojić, Nedžad Mulaomerović, Elvir Salčinović i Nino Škiljić, prošli su kroz dvije decenije svoga postojanje, nižući hitove jedan za drugim. Koncert je počeo sa pjesmom „Dobro mi došli“,nastavljajući se hitovima „Magarac“, „Regija“, „Savršeni organizam“,“Srušio sam stan”, i mnogim drugim, a nastup je na oduševljenje publike završen pjesmom „Sve sam jači“. Specijalni gosti koncerta bili su Marko Louis, Edo Maajka i Enes Zlatar Bure.


Više od sat vremena odlične atmosfere, na zadovoljstvo članova grupe ali i svih onih koji su bili dio ovog zaista posebnog koncerta, jeste što će isti biti ovjekovječen i kao live album grupe.


Koncert je održan uz pridržavanje svih epidemioloških mjera koje su i dalje na snazi, ali to nije umanjilo dobro raspoloženje i odličnu atmosferu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.