POSLASTICA ZA FANOVE

Balaševićev službeni fotograf objavio nikad viđene fotografije legende

Ono što mi je bilo uvijek fascinantno je da je svaki koncert bio totalno drugačiji, otkrio je Kiršner

Đorđe Balašević. Agencije

L. K. P. / Index.hr

1.12.2021


Prošlo je gotovo deset mjeseci od smrti Đorđa Balaševića, a njegovi najveći fanovi svakodnevno se virtualno druže u Facebook grupi Đotovi, koja okuplja više od 55 hiljada ljudi.

U grupi je odnedavno aktivan i Petar Kiršner Jr. (Kürschner), Balaševićev službeni fotograf, koji je u grupi objavio sedamdesetak fotografija s koncerata i druženja s legendarnim kantautorom. Neke od njih javnost nikada nije imala priliku vidjeti.



Fanovi se svakodnevno virtualno druže u Facebook grupi Đotovi. Printscreen

- Ono što mi je bilo uvijek fascinantno je da je svaki koncert bio totalno drugačiji, pogotovo Kalendar mog djetinjstva, znači na svakom nastupu je istu stvar kompletno drugačije ispričao i svaki put je bilo isto napeto i interesantno. Ti koncerti su znali trajati i po 4 sata, on se nije micao s pozornice, pričao bi, pjevao i uživao. Jednom prilikom, mislim da je to bilo u Koprivnici, jedna je žena iz prvog reda htjela na WC, on je zaustavio priču i tako je nagario (naravno na njegov način) da se gospođa jako brzo vratila na svoje mjesto, ispričao je fotograf za Index.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.