SVE ZA 5 MINUTA SLAVE

Finalistica "Zvezda Granda" ponovo ide na operaciju, Saša Popović sve plaća

Još malo je ostalo do tog finalnog rezultata, rekla je Krstinja Todorović

Krstinja Todorović. Agencije

L. K. P.

2.12.2021


Krstinja Todorović, finalistica prošle sezone "Zvezda Granda", zahvaljujući operaciji želuca smršala je 85 kilograma, a uskoro ide na još jednu operaciju, zatezanja kože.

- Još malo je ostalo do tog finalnog rezultata. Očekujem da posle Nove godine odradim i operaciju zatezanja kože - rekla je Krstinja za srbijanske medije, što će finansirati Saša Popović. On je to nedavno obećao, da bi se, kako je rekao, mlada Crnogorka što prije pojavila na sceni u miniću.


Spot i pjesmu još uvijek nije uradila poput većine njenih kolega iz takmičenja, te Krstinja odgovara na pitanje da li strahuje da će ostati po strani jer još nije iskoristila svojih ''5 minuta slave''.


- Uvijek te tjera na razmišljanje šta će biti kada dođe neko nov i interesantan, da li ćeš otići u zaborav, ali pjesmu treba snimiti u pravo vrijeme, i pravu pjesmu, a ne bilo šta. Ja mislim da će pravo vrijeme doći u trenutku kada ja budem 100 posto zadovoljna osobom, nadam se vrlo brzo, i da će pjesma biti pravo osvježenje - otkrila je zvijezda ''Granda'' u "Grand magazinu".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.