NASTAVAK TURNEJE

"Iron Maiden" stiže opet u Zagreb, spektakl najavljen za 22. maj

Ulaznice kreću u prodaju 6. decembra u 10 sati te će se moći kupiti putem sustava Eventim

"Iron Maiden": Najavili nastavak turneje. Agencije

L. K. P.

2.12.2021

Legendarna britanska grupa "Iron Maiden" najavila je nastavak evropskog dijela turneje "Legacy Of The Beast 2022". Na listu već potvrđenih nastupa dodano je još šest gradova, uključujući i Arenu Zagreb gdje će zasvirati 22. maja 2022..

- Sljedećeg ljeta konačno ćemo moći nastaviti turneju "Legacy of the Beast" po evropskim arenama i stadionima, koja je prvobitno bila predviđena za 2020. te nakon toga dvaput odgađana! Oduševljeni smo što smo bili u mogućnosti dodati nastupe u velikim istočnoevropskim gradovima, uključujući i Ukrajinu gdje nikada nismo svirali. Napravit ćemo nekoliko promjena u produkciji i set listi kako bismo uključili neke pjesme s našeg novog albuma "Senjutsu" pa će tako nastavak turneje "Legacy Of The Beast" iz 2022. biti još uzbudljiviji i spektakularniji od hvaljenog originalnog šoa - rekao je Rod Smolvud (Smallwood), menadžer benda i dodao:


Legendarna britanska grupa "Iron Maiden". Agencije

"Možete biti sigurni da ćemo i dalje svirati sve hitove i da ćete moći vidjeti sve ključne elemente originalne turneje poput Spitfirea, Icarusa, Hella, bacače vatre, pirotehnike i ostalog! Samo ćemo malo sve prodrmati, a Trooper Eddie će dobiti ozbiljnu konkurenciju u novom Senjutsu "svijetu" koji dodajemo."

Muzički spektakl "Legacy Of The Beast" vidjela su već gotovo dva miliona ljudi diljem svijeta, a fanovi i mediji pozdravili su ga kao najekstravagantniju i vizualno najspektakularniju izvedbu dosadašnje karijere benda.

"Maideni" su posljednji put u Hrvatskoj nastupali u julu 2018., kada su također svirali u Areni Zagreb, a prije toga 2016. u Splitu, u sklopu turneje “The Book of Souls”.

-Jako se veselimo našem povratku u Evropu sljedeće godine i sjajno je što smo uspjeli potvrditiZagreb kao i ostale velike gradove u istočnoj Evropi. Sve su to veliki gradovi u kojima nas čeka puno naših vjernih fanova. Uzbuđen sam i zbog novih dodataka scenskoj produkciji i jedva čekamo pokazati sve što smo vam pripremili. Cijeli bend je stvarno uživao u dosadašnjem dijelu turneje "Legacy" i ne možemo dočekati da se vratimo na put, da sviramo uživo, zabavimo se i vidimo vas sve opet!, izjavio je Dikinson, glavni vokal "Iron Maidena".

Ulaznice kreću u prodaju 6. decembra u 10 sati te će se moći kupiti putem sustava Eventim. Kao i uvijek do sad, za članove fan kluba "Iron Maiden" održat će se ekskluzivna pretprodaja, a potvrđen je i nastup benda "Lord Of The Lost".

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.