KONCERT 19. JULA

Frontmen "Whitesnakea" u emotivnoj video poruci pozdravio Sarajevo

Ostanite zdravo i sigurno, i budite spremni za pravi rokenrol, poručio je Koverdejl

L. K. P.

21.12.2021

Sarajevski koncert benda "Whitesnake", održat će se na izričitu želju frontmena Dejvida Koverdejla (David Coverdale), koji je putem video poruke pozvao fanove iz Bosne i Hercegovine ali i regije, da zajedno isprate njegovu posljednju turneju sa popularnim bendom. 

- Pozdrav Sarajevo! Ja sam Dejvid Koverdejl iz benda "Whitesnake", i dolazimo da vas vidimo u Skenderiji, 19. jula 2022. godine u dvorani Skenderija. Jedva čekamo da odsviramo koncert za vas. Ostanite zdravo i sigurno, i budite spremni za pravi rokenrol, poručio je Koverdejl putem svog video obraćanja svim fanovima iz Bosne i Hercegovine.

Prodaja ulaznica za sarajevski koncert legendarne rok grupe "Whitesnake", počinju sutra u 9 sati. Ulaznice se mogu kupiti putem web portala www.kupikartu.ba, ili na jednom od njihovih mongobrojnih prodajnih mjesta širom zemlje.

Podsjećamo, ulaznice za koncert legendarnog benda "Whitesnake", biće dostupne po sljedećim cijenama: parter 49 KM, fan pit (samo 1.000) 69 KM, tribine: 60, 70, 80 KM.

Publika koja bude prisustvovala koncertu u dvorani Mirza Delibašić, imat će priliku da posluša kompletan presjek višedecenijskog bogatog opusa legendarnih rokera, poput hitova kao što su „Here I go Again“, „Is This Love“, „Fool For You Lovin“, „Still of the Night“, „Sailing Ships“ i mnogih drugih. Bend "Whitesnake" je formiran davne 1978. godine na inicijativu Dejvida KOverdejla, tada već bivšeg pjevača čuvenog sastava "Deep Purple". Na početku karijere osvajaju publiku širom Evrope, nakon čega čuvena „bijela zmija“ svjetsku slavu započinje 1987. godine, objavom albuma „Whitesnake“.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.