PROMIJENJEN SASTAV

Ovo su nove članice grupe "Hurricane": Među njima jedna Zvezda Granda

Po novom programu tokom septembra snimit će dvije pjesme, a sa publikom i fanovima družit će se 4 do 6 godina - piše u saopštenju za medije

Novi sastav grupe Hurricane. Instagram

Blic.rs / D. H.

3.9.2022

Nakon petogodišnje uspješne saradnje, koja je ove godine dostigla vrhunac, saopšteno je da grupa Hurricane neće dalje nastaviti u istom sastavu.

- U čast prethodnih članica riješili smo da one budu ,,Hurricane one" a nove članice će imati simboličan naziv ,,Hurricane two". Po novom programu tokom septembra snimit će dvije pjesme a sa publikom i fanovima družiće se 4 do 6 godina - piše u saopštenju za medije.

Otkrivamo o kome je riječ:


Anđela Keleman

Anđela Kaleman. Instagram

Anđela ima 26 godina i najstarija je članica novog sastava benda "Hurricane". Ona je već poznata u svijetu muzike i ima snimljenih nekoliko pjesama. Također je snimala i cover za dobro poznate domaće pesme. Ima svoj jutjub kanal na kojem objavljuje uglavnom svoje numere.



Antonela Jurišić

Antonela Jurišić. Instagram

Antonela Jurišić ima 22 godine i poznata je u svetu TikToka (gdje je prati više od 160 hiljada ljudi, a broji i više od 9 miliona lajkova).

U njenom opisu piše: "Uskoro stiže moja muzika. Budite u toku", aludirajući na nove pjesme u grupi Hurricane.

Takođe, nju su ljudi mogli da upoznaju i na Instagramu (30.8k pratilaca), gdje često objavljuje da uživa u muzici i posjećuje festivale.


Miona Laura Srećković

Miona Laura Srećković. Instagram

Najmlađa u novom timu "Hurricane" jeste Miona Laura Srećković. Ona ima 20 godina, a javnost ju je upoznala u takmičenju za Zvezde Granda prošle godine. Tom prilikom nije krila da ne zna šta će od treme.

Ona je u ovom takmičenju rekla da dolazi iz Pariza, a na oduševljenje članova žirija što po prvi put imaju nekog iz Francuske, ona je otkrila i svoje porijeklo. Kako je navela, tata joj je iz Niša, a mama iz Kruševca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.