VELIKI PRIJATELJI

Saša Popović otkrio kako je upoznao Mariju Šerifović

Vidi onako me je ošamarila, kao zdravo i žurim, ispričao je bivši direktor "Granda"

Saša Popović i Marija Šerifović. YouTube/Print Screen

N. A.

8.2.2023

Pjevačica Marija Šerifović i bivši direktor "Grand" produkcije, Saša Popović, važe za jako bliske prijatelje, ali nije uvijek bilo tako.

Naime, o njihovom prvom susretu jako malo se zna, budući da je razlika u godinama između Saše i Marije poprilična.

Marija je priznala da je kao dijete maštala da ide sa majkom Vericom Šerifović na snimanje emisija, a prvog odlaska na televiziju sjeća se i tad danas.

- Sjećam se da je tad bio "ZAM", prvo smo išli u Zemun, a ja sam htjela da idem sa njom. Nekad su se emisije snimale u vrijeme škole, druge smjene i nisam mogla da stignem itd. Mislim, lijepo je danas kada vidim da sam kao dijete tamo išla i gledala sve te neke ljude, a sad mogu da se svađam lijepo sa njima – rekla je Marija kroz osmijeh.

Marija Šerifović i Saša Popović. YouTube/Print Screen

Saša je također prepričao kako je protekao njihov prvi susret 1998., kada je Marija imala samo 15 godina.

- To nikad neću zaboraviti. Marija je bila klinka i Verica je dovela na snimanje, a u toj emisiji je bio pokojni Šaban Šaulić, Vesna Zmijanac i svi pjevači su dolazi i prolazili sa "Dobro veče, direktore". I sad Verica dovodi Mariju i kaže Verica njoj "Ovo je direktor Saša Popović", a zatim meni "Da te upoznam, ovo je moja Mara", a ona samo prođe pored mene i samo kaže "Zdravo". Vidi onako me je ošamarila, kao zdravo i žurim… I ništa, sjela pored mene, ja kažem kako si, a ona gleda i misli se "Dobro, matori šta me pitaš". Bila je frajer od malih nogu i bila je džambast – ispričao je s osmijehom Popović u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.