PROBLEMI U ŠOU

Oglasio se PR tim Marije Šerifović povodom skandala u "Zvezdama Granda"

Svako ima svoje ratove i borbe, poručili su

Marija Šerifović. Instagram

N. A.

23.2.2023

Kandidat iz Podgorice, Dušan Vukadinović, nije se plasirao u dalji tok takmičenja, a njegova majka Nata Vukadinović iznijela je niz optužbi na račun Snežana Đurišić, koja je u znak odbrane najavila tužbu. Ona je tvrdila da joj je članica žirija navodno tražila novac kako bi njen sin prošao dalje, a Dušan je poručio da je njegova "majka čučala, dok se Snežana drala na nju".

Ovim povodom oglasili su se i drugi članovi žirija takmičenja "Zvezde Granda", Aleksandar Milić Mili stao je u odbranu koleginice, Đorđe David koji je za "Avaz" rekao da je ta žena luda, a Saša Popović je čak objavio poruku koju je Vukadinović poslao Snežani Đurišić i poručio da "on ima neku dijagnozu".

Dušan Vukadinović. Printscreen

Ipak, Ana Bekuta i Marija Šerifović su do dana današnjeg po pitanju skandala koji trese "Zvezde Granda" ostale suzdržane. Aca Lukas je svojom izjavom dolio ulje na vatru kada je rekao da novac od kandidata uzimaju oni mentori koji im trče u zagrljaj kada pobjede. 

Marijin PR tim se sada ovim povodom oglasio i istakao da se Šerifović svakako nije pronašla u Lukasovoj konstataciji.

- Nemamo šta da se oglašavamo zato što je Popović dao svoju izjavu i to je više pitanje čelnika "Grand" produkcije, a ne za nju kao člana stručnog žirija. Apsolutno se nije pronašla prozvano u nekim komentarima, svako ima svoje ratove i borbe, zato nije ništa komentarisala i neće se oglašavati po tom pitanju - rečeno je iz tima Šerifović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.