ZVEZDE GRANDA

Nova zvijezda iz Kaknja: O njenom nastupu najbolje govori potez Saše Popovića

Znači Bosanci, brate?! Onda će od sad Martini da pišemo Kakanj, Amar Gile, jer ko će iz Beča da glasa, ali kad kažemo Kakanj..., rekao je Popović

Jozinović: Oduševila sve. Instagram

E. Ć.

26.2.2023

Martina Jozinović (23) iz Beča porijeklom iz Kaknja raspametila je sve u najgledanijem muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

Od sturčnje osmorke Martina je dobila osmicu, a u popularnom muzičkom takmičenju predstavila se pjesmom "Ako je vrijedilo išta". 

Cijeli studio, zajedno sa žirijem aplaudirao, a najveće iznenađenje bio je Saša Popović koji je po prvi put ustao nekoj kandidatkinji.

Martinin protivnik u duelu bio je Amel Škrijelj (23) iz Prilepa, kandidat Viki Miljković, koji se predstavio pjesmama „Zeleni dol“ i „Maskara“, dok je njena druga numera bila „Đavo“ od Ane Nikolić, a krajni rezultat 6:4 u njenu korist.

Kako je Martina, kandidatkinja iz tima Marije Šerifović, opčinila žiri i sve u studiju, Saša Popović zatražio je da vidi njenu podršku, a kada je ugledao roditelje imao je samo jedno pitanje.

- Odakle ste vi?– zanimalo je Sašu, a takmičarkin otac odgovorio:

- Mi smo iz okoline Žepča, a živimo u Kaknju.

- Znači Bosanci, brate?! Onda će od sad Martini da pišemo Kakanj, Amar Gile, jer ko će iz Beča da glasa, ali kad kažemo Kakanj, jasno je – objasnio je Popović.

-To nam je komšija – dodao je Martinin tata, a ona dodala da se slaže sa tim da je iz Kaknja iako živi u Beču.

Martinina mentorka bila je prezadovoljna kako se večeras predstavila žiriju i publici, a voditeljka Sanja Kužet poentirala je za kraj:

–Ne sjećam se da je nekog žiri ovako ishvalio. Svaka čast i samo naprijed! Možda je zvijezda zaista rođena, prenosi Nova.rs.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.