UOČI KONCERTA U ZETRI

Raspjevani Nikolas Rejes i Gipsy Kings: Pridružite nam se na dvosatnom spektaklu

Ulaznice za koncert Gypsy Kingsa dostupne putem web platforme www.kupikartu.ba, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine

Nikolas Rejes i Džipsi Kings. PR

A. O.

6.3.2023

Legendarni sastav u Gipsy Kings u punom sastavu predvođeni Nikolas Rejesom (Nicholas Reyesom) vas pozivaju na svoj veliki koncert u Sarajevu 18. marta u Olimpijskoj dvorani Zetra, gdje će po prvi put nastupiti u punom sastavu sa devet maestralnih muzičara.

- Dragi prijatelji iz Sarajevo, vidimo se u Olimpijskoj dvorani Zetra na velikom spektaklu na kojem ćemo odsvirati sve svoje najveće hitove iz kompletne karijere. Pridružite nam se na dvosatnom spektaklu plesa, muzike i ljubavi - poručio je Rejes.

Ulaznice za koncert Gypsy Kingsa dostupne putem web platforme www.kupikartu.ba, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine.


Iznos cijena karata:

Tribina a/e = 49 KM

Tribina b1/b = 69 KM

Tribina c1/c/c2 (vip) = 89 KM

Tribina d/d1 = 69 KM

Tribina e = 49 KM

Teleskop a = 49 KM

Teleskop b = 69 KM

Teleskop c = 49 KM

Parter a2/b2/c2 = 44 KM

Parter a1 = 49 KM

Parter b1 = 69 KM

Parter c1 = 49 KM

Parter a = 69 KM

Vip parter = 89 KM

Parter b = 69 KM


Specifični sastav koji kombinuje rumbu, flamenco, salsu i romsku muziku sa pop zvukom, osnovan je 1978 godine u Francuskoj, a do sada ima objavljenih 15 studijskih albuma, od koja su tri nominovana za Grammy nagradu, od kojih je album Savor Flamenco i dobio ovo prestižno priznanje 2013. godine iz oblasti World muzike.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.