ESTRADNE UMJETNICE

Karleuša brutalno izvrijeđala kolegice: "Drogirane falširaju i bauljaju po podu"

Po raznim negledanim rijalitijima oživljavaju propale karijere za malo parica, nešto mi bude žao, navela je Karleuša

Jelena Karleuša. Instagram

N. Aj.

14.3.2023

Jelena Karleuša je zbog nedavnih komentara Ane NIkolić i Dare Bubamare na njen račun odlučila da im uzvrati, pa se osvrnula na njihovo ponašanje i karijere.

- U posljednje vrijeme sam pročitala toliko uvreda na moj račun od raznih „estradnih umjetnica“, kako sebe nazivaju, da sam padala u iskušenje da reagujem. Ali onda, dok ih gledam kako drogirane falširaju i bauljaju po podu dok se publika smije ili se ponižavaju svirajući frule zgražavajući publiku svojim pravim licem, "umom" i tijelom bez fotošopa... Ili po raznim negledanim rijalitijima oživljavaju propale karijere za malo parica noseći vunene kape i kineske implante za grudi ugrađene u du*eta - nešto mi bude žao – napisala je Karleuša na Instagram stori.

Objava Jelene Karleuše. Printscreen

Dodala je da nema želju da reguje na njihove uvrede.

- Jer uz te tekstove uvijek ide njihov i snimak ili slika i ja prosto ostanem bez teksta. (Ova nevjerovatna milost i sažaljenje u meni su proizvod velikog umora zbog rada na „Alpha“ (pjevačicin novi album, op. a.). Vjerujte, samo je privremeno stanje) - zaključila je Jelena Karleuša u objavi.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.