KAPIJE OTVORENE OD 18:30

Dugo očekivani koncert Gipsy Kingsa večeras u Sarajevu

Molimo cijenjenu publiku da se na vrijeme zapute prema Zetri, poručili su iz produkcijske kuće Avalon

Gipsy Kings: Večeras koncert u 20 sati. PR

A. O.

18.3.2023

Dugo očekivani koncert Gipsy Kingsa u Sarajevu počinje večeras u 20 sati u Olimpijskoj dvorani Zetra, a kapije će biti otvorene već od 18:30 sati.

- Molimo cijenjenu publiku da se na vrijeme zapute prema Zetri, kako se na ulazima ne bi stvarale velike gužve, obzirom da vlada veliko interesovanje za koncert. Također naglašavamo da će u dvorani biti obezbjeđen dovoljan broj šankova, te da je zabranjeno unošenje pića kupljenog van dvorane - poručili su iz produkcijske kuće Avalon.

Preostao je još jako mali broj ulaznica za koncert, koje su dostupne putem portala www.kupikartu.ba, kao i na prodajnim mjestima u Bosanskom kulturnom centru, biletarnici na platou Skenderija, u Sarajevo disc music shopu u Privrednom gradu Skenderija, kao i na ulazu u dvoranu Zetra.

Podsjećamo da njihova zvanična turneja započinje tek 15. maja, nastupom u čuvenom Royal Albert Hallu u Londonu, a da je datum koncert u Sarajevu ubačen na insistiranje frontmena Nicholas Reyesa mimo rasporeda turneje. Nikolas Rejes (Nicholas Reyes) sa Gipsy Kingsima nastupa preko trideset godina, i važi za jednog od najboljih izvođača world/flamenco zvuka svih vremena, a otpjevao je njihove najveće hitove tokom višedecenijske karijere.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.