USPOMENE

Olivera Balašević o posljednjem susretu s Đoletom: Samo je pružio ruku...

Smatram da je zauvijek ostavio jedan prozor preko kojeg komuniciramo i dan-danas, kazala je Olivera

Olivera i Đorđe Balašević. Društvene mreže

L. S. R.

22.5.2023

Olivera Balašević gostovala je u emisiji "Agape", u kojoj je progovorila o posljednjem susretu s Đorđem, kada je on ležao u bolnici nakon što se zarazio koronom. 

Naš zvižduk

Olivera je u emisiji rekla da su se vidjeli preko prozora te usporedila taj susret s počecima njihove ljubavi, kada ju je on dozivao na prozor studentskog doma u kojem je živjela.

- On je dolazio pod prozor mog studentskog doma. Imali smo naš zvižduk i ja bih znala da je on stigao. Trčala bih brže-bolje dolje, nadajući se da će ti trenuci biti puni smijeha, originalno duhovitih zapažanja i šetnje - rekla je. 


- Nažalost, kada je bio primljen u bolnicu, na infektivni odjel nije bio dopušten pristup. I onda sam obilazeći oko zgrade naišla na jednu poznanicu i pitala sam je zna li otprilike gdje je njegova soba i gdje je njegov prozor. Rekla mi je da je u prizemlju i odvela me iza zgrade. I naravno da smo se vidjeli. Samo je pružio ruku i pozdravio me na identičan način, kao da ništa tu nema fatalno. Da nema rastanka - kaže Olivera.

"Ja sam mu mahala i pokazivala da bude jak" 

- I tako je ta naša priča s prozorima... Smatram da je zauvijek ostavio jedan prozor preko kojeg komuniciramo i dan-danas. Ja sam mu mahala i pokazivala da bude jak i čvrst. Pozivala ga, kao što je on mene zvao da izađem iz studenjaka... Za njega bi to sigurno bila neka nova pjesma kojom bi rasplakao prvo mene pa onda i generacije i generacije... - rekla je Olivera.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.