ODLAZAK LEGENDE

Opra i Šer otkrile šta je Tina Tarner rekla prije smrti: Bila je spremna otići

Šer je isto tako otkrila da je u Tininom domu u Švicarskoj postojao uređaj za dijalizu

Tina Tarner. Instagram

L. S. R.

26.5.2023

Tina Tarner (Turner) preminula je u srijedu. Rok legenda jee preminula prirodnom smrću, u snu, a od nje se već dva dana opraštaju brojni fanovi i kolege, među kojima su i njene dvije vrlo dobre prijateljice Opra (Oprah) i  Šer (Cher).

Njih su dvije ujedno otkrile i što im je posljednje Tina rekla prije smrti, a čini se da je slavna pjevačica bila spremna na nju.

Bila sam uvjerena da je bolesna

- Bila sam uvjerena da je bolesna, ali sam je vidjela 2019. godine, posjetila sam je u bolnici i tada mi je rekla da je spremna otići. Tačnije, rekla mi je da je spremna napustiti ovaj svijet. Očekivala sam i da će to biti posljednji put da ću je vidjeti -  rekla je Opra za CBS Mornings.

A slično iskustvo imala je i Šer.

Uređaj za dijalizu

- Dugo se borila s bolešću i bila je vrlo snažna, baš onoliko koliko ljudi i misle da je, ali pred kraj mi je rekla: "Stvarno sam spremna. Ne želim se više boriti s ovim" - rekla je Šer u emisiji "The Beat with Ari Melber".

Šer je isto tako otkrila da je u Tininom domu u Švicarskoj postojao uređaj za dijalizu, ali to je sve što je htjela otkriti od detalja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.