MUZIČKA ZVIJEZDA

Nastavak turneje "Mi": Dino Merlin u pulskoj Areni 12. augusta

Najviši produkcijski standardi doprinijet će dojmu vrhunske muzičke čarolije po kojoj su prepoznatljivi koncerti ovog slavnog kantautora.

Dino Merlin. Ž. Vidinović

L. S. R.

26.5.2023

Nakon nekoliko mjeseci nestrpljivog iščekivanja i na radost mnoštva njegovih fanova, legendarni Sarajlija Dino Merlin najavio je još jedan veliki koncert na jednoj od najljepših pozornica na svijetu - u subotu 12. avgusta nastupit će po treći put u pulskoj Areni. 

Hitovi u novom ruhu

Publika će pored najnovijih hitova i omiljenih pjesama iz njegove bogate muzičke karijere, koja uspješno traje četrdeset godina, uživo imati priliku i premijerno čuti neke od dobro poznatih hitova u novom ruhu, dok će vizuelna estetika, specijalni scenski efekti i najviši produkcijski standardi doprinijeti dojmu vrhunske muzičke čarolije po kojoj su prepoznatljivi koncerti ovog slavnog kantautora.


Plakat koncerta. Društvene mreže

Sudeći prema rasprodanim koncertima u proteklom dijelu turneje u najvećim arenama u Hrvatskoj, ali i Sloveniji, Švedskoj, Italiji, Austriji i Njemačkoj, očekuje se ogroman interes vjerne publike i za koncert u Areni Pula.

U Porto Montenegru 24. juna

Ulaznice za koncert Dine Merlina u pulskoj Areni, u sklopu Adria Summer Festivala bit će puštene u prodaju u srijedu 31. maja na web platformi i svim prodajnim mjestima Adriaticketa. A za one najnestrpljivije koji ovog ljeta žele što prije provesti noć uz svog muzičkog idola, vrijedi napomenuti kako će treću godinu zaredom, Dino Merlin 24. juna nastupiti u Porto Montenegru, u Crnoj Gori, također na open-air pozornici za koji su ulaznice u prodaji na platformi GigsTix.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.