SUPRUG ERVIN BAH

Ko će naslijediti bogatstvo Tine Tarner

Pjevačica je bila u braku sa njemačkim muzičkim direktorom i producentom 10 godina

Tina Tarner. Twitter

E. T.

27.5.2023

Slavna pjevačica Tina Tarner, koja je preminula ove sedmice, tokom svoje karijere stekla je ogromno bogatstvo koje se procjenjuje na približno 250 miliona dolara.

Hello piše da je pjevačica godinama prije smrti riješila pitanje svoje imovine i da je većinu, ako ne i sve, prepustila svom suprugu Ervinu Bahu.

Pjevačica je bila u braku sa njemačkim muzičkim direktorom i producentom 10 godina. Vjenčali su se 2013. nakon više od 26 godina veze. Međutim, samo tri nedjelje nakon vjenčanja, Tina je doživjela moždani udar, a Ervin joj je spasio život donirajući bubreg.

Tinin prvi sin, Kreg Rejmond Tarner, preminuo je u julu 2018. Prošle godine je preminuo i Tinin drugi sin Roni. Iza nje su ostala dva sina Ajka Tarnera, Ajk Tarner Džunior i Majka Tarner, kojeg je usvojila nakon braka sa Ajkom Tarnerom.

Međutim, 2018. Ajk Džunior otkrio je da sa majkom nije razgovarao skoro 20 godina. Takođe je naveo da ona nije bila ni bliska sa Majklom, ali mu je finansirala liječenje u nepoznatoj ustanovi za oporavak.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.