ODLUČNO KA CILJU

Doktori joj rekli da neće moći hodati: Anđa Marić im dokazala suprotno

Iza pjevačice je dugogodišnja borba s multiplom sklerozom

Anđa Marić. Instagram

L. S. R.

2.6.2023

Imati viziju znači imati jasnu sliku ili ideju o tome šta želiš postići u budućnosti. To je svojevrsna mentalna slika ili cilj koji te inspirira, usmjerava i motivira da djeluješ prema ostvarenju svojih ambicija, napisala je emotivno Anđa Marić (46).

Doktori bili u krivu

Pjevačica je uz snimku na društvenim mrežama obilježila godinu dana otkako je napravila prve samostalne korake nakon dugogodišnje borbe s multiplom sklerozom.

Pjevačici su u 35. godini dijagnosticirali tu autoimunu bolest. Zbog nje neko vrijeme nije mogla govoriti, a doktori su joj prognozirali da će ostatak života provesti u kolicima. Nasreću, ispostavilo se da su bili u krivu.

Prošle godine, osim što je počela samostalno hodati, krenula je ponovno voziti automobil, vratila se muzici, izdala je prvu knjigu za odrasle, pa i prošetala modnom pistom. Predaja joj nikad nije bila opcija i tijekom teške borbe zadržala je svoj zarazni optimizam.

Jako sam bila sretna i ponosna na sebe

- To su takve nevjerojatne stvari. Jako sam bila sretna i ponosna na sebe. Zapravo sam kroz cijeli ovaj ciklus naučila da moram biti svoj najveći motivator, navijačica, najbolja frendica koja će mi svaki dan reći: "Bravo, svaka ti čast!" - rekla je svojevremeno za IN magazin.

Anđa često zna isticati kako je zbog multiple skleroze postala bolja verzija sebe.

- Svako ko se suoči s bolešću ili velikom životnom situacijom koju nije htio u takvim uvjetima raste i postaje superheroj - zaključila je pjevačica ranije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.