PET RASPRODATIH ARENA

Hrvati isprozivali Aleksandru Prijović na društvenim mrežama: Nisi ispala fer

Aleksandra, obožavam ja tebe, ne osporavam da je ovo veliki uspjeh i svaka čast na pet rasprodatih arena, ali nije ispalo korektno – glasi komentar

Aleksandra Prijović. Instagram

Dž. H. M.

6.12.2023

Aleksandra Prijović u ponedjeljak je održala četvrti koncert od ukupno njih pet u zagrebačkoj Areni.

Pjevačica se sada, nakon što su se slegli utisci, na svom Instagramu oglasila ususret posljednjem koncertu.

- Kako smo se ludo proveli sinoć! Zagreb u srcu – napisala je.

Međutim, njena objava izazvala je podijeljene reakcije. Naime, brojni fanovi njene muzike žalili su se da se pjevačica nije jednako potrudila za sve večeri, i da je četvrti koncert bio najbolji, a prvi najlošiji.

- Nije baš ispalo fer prema nama koji smo kupili karte za prvi koncert. Ne želim ulaziti u izbor gostiju niti sam ja kupila kartu zbog njih, ali činjenica je da je prvi koncert trajao najkraće, a za njega su većinom karte kupili oni najvjerniji koji te stvarno vole i slušaju i to pola godine prije koncerta – glasi jedan od komentara.

- Sinoć u ponoć je koncert još uvijek trajao, a mi koji smo bili na prvom koncertu smo već u to vrijeme bili ili kod kuće ili na putu do kuće. A svi smo kartu platili jednako. Aleksandra, obožavam ja tebe, ne osporavam da je ovo veliki uspjeh i svaka čast na pet rasprodatih arena, ali nije ispalo korektno – glasi drugi komentar.

- Sigurna sam da ste se zabavili puno više nego mi na prvom koncertu! Svaka čast na ogromnom uspjehu, ali nisi ispoštovala sve fanove jednako kao što si obećala prije početka turneje da ćeš na svakom koncertu napraviti istu atmosferu i da će svi koncerti bit jednaki, pritom ne govorim o odabiru gostiju jer su svi gosti bili velike zvijezde već o trajanju koncerta i mnogim drugim stvarima. Ispada da se ne isplati ići na tvoje prve koncerte – bio je još jedan komentar ispod objave.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.