SRBIJANSKA PJEVAČICA

Seka Aleksić otkrila dugo čuvanu tajnu: Primijetila sam po njemu da se nešto dešava

Kako je tada rekla, odmah je na tu vezu stavila tačku

Seka Aleksić  - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2
Z. K.

24.6.2024

Poznata pjevačica Seka Aleksić otkrila je svojevremeno da je uhvatila bivšeg partnera u prevari. Inače, Seka je danas u sretnom braku sa Veljkom Piljikićem, sa kojim ima dvojicu sinova, Jakova i Jovana, a nepoznate detalje iz privatnog života je tada otkrila u podkastu kod Anastasije Grujić.

- Jednom sam doživjela da me prevario i to sam otkrila sama - rekla je tada pjevačica i dodala:

„Kopala sam, zato što sam osjetila da sam u pravu. Primjetila sam po njemu da se nešto dešava i krivo mi je što nisam to brzo sanirala. Ja sam to još prije osjetila i htjela sam da raskinem sa tom osobom, ali eto, čekala sam da vidim to crno na bijelo“.

Kako je tada rekla, odmah je na tu vezu stavila tačku, a onda se u njenom životu pojavio suprug Veljko.

Danas uživa u skladnom braku

Da podsjetimo, pjevačica Seka Aleksić danas ima dva sina Jovana i Jakova, a svojevremeno je podijelila svoj put do potomstva. Kako je navela tada Seka je išla na vantjelesnu oplodnju, a po savjetu svog duhovnika, oca Nikole, i na prijedlog još jednog sveštenika, počela je da pijem ulje Svetog Nektarija, nakon čega je i zatrudnjela.

- Moj put ka potomstvu nije bio lak, ja sam osoba koja je sedam godina čekala da dobije dijete. Moj suprug i ja smo se sedam godina borili da dobijemo dijete. Vantjelesna oplodnja je samo 30 oposto. Ja sam radila tri vantjelesne oplodnje, treća je uspjela, prve dvije su bile bezuspješne. 

Kada smo riješili moju inzulinsku rezistenciju to je bilo mnogo lakše, pila sam tablete četiri godine, one su pomogle da se taj problem riješi. Kada smo se odlučili za treću vantjelesnu oplodnju, po savjetu svog duhovnika, oca Nikole, i na prijedlog još jednog sveštenika, to je otac Aca, njegov kolega, počela sam da pijem ulje Svetog Nektarija.

- Otac Aca je bio na Egini i donio je ulje Svetog Nektarija, i rekao mom duhovniku, ocu Nikoli, da da meni i mom suprugu Veljku - počela je Seka, pa nastavila:

„Što se tiče ulja Svetog Nektarija tu postoji jedan pravilnik, ne možete ga koristiti bez blagoslova i postoje pravila kako se koristi, koliko kapi se uzima. Žena to popije, pričesti se i onda odlazi na proces vantjelesne oplodnje. Mi smo to sve ispoštovali, Veljko i ja. Ja sam se pričestila i otišla na vantjelesnu i hvala Bogu rodio se moj Jakov“.

Marketing
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.