SPAKOVALA KOFERE

Evo šta pobjednica „Zvezda Granda“ radi nakon trijumfa: Ostavila sve bez daha

Kraći predah od svega što joj se posljednjih devet mjeseci kroz takmičenje izdešavalo, iskoristila je na najbolji mogući način

Šejla - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Z. K.

25.6.2024

Nakon trijumfa u "Zvezdama Granda" i brojnih obaveza poslije pobjede, talentovana Šejla Zonić iz Tuzle spakovala je kofere i zajedno sa suprugom Arminom uputila se na zasluženi odmor.

Pobjednica i njen muž odlučili su da destinacija za prvi odmor bude Zadar gdje pjevačica, kako saznajemo, ima i nekoliko poslovnih obaveza.

Kraći predah od svega što joj se posljednjih devet mjeseci kroz takmičenje izdešavalo, iskoristila je na najbolji mogući način, te je sa prijateljima i suprugom otišla na more.

Osim što svakodnevno uživa u prelijepim hrvatskim plažama, Šejla i njen suprug koriste slobodno vreme i za šetnju kroz Zadar, a ekipa Grandovog portala uhvatila je pobjednicu kako se baškari na bazenu u hotelu. Nakon povratka sa odmora, Šejlu očekuje i snimanje prvijenca kojim će početi solo karijeru poslije osvojene titule u najgledanijem takmičenju na Balkanu.

–Najveći izazov i fokus poslije pobjede jeste definitivno pronalaženje odgovarajuće prve pjesme koja će obilježiti početak moje solo karijere. Ulažem veliki trud i nadu i cijelim svojim bićem vjerujem da ću vas uskoro iznenaditi jednom predivnom melodijom i pričom od koje će biti satkana moja prva pjesma – poručila je pobjednica „Zvezda Granda“.

Marketing
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.