Sprema se pakao! Dalila će uništiti Aleksandru: Ima strašne dokaze protiv nje! Vratila se u Parove nikad jača!

Avaz.ba
08.12.2017 18:23

Dalila Mujić Dragojević svojim ulaskom u rijaliti "Parovi" uzdrmala je sve ukućane, a najviše jetrvu Aleksandru Subotić koja je nakon samo par dana od njenog ulaska napustila vilu. Od njenog ulaska krenule su da isplivavaju mnoge istine, a pakao tek slijedi.

Naime, prije nekoliko dana otkrivena je najveća istina prethodne sezone ovog rijalitija, u kom su učestvovale i Aleksandra i Dalila, pa tu i upoznale svoje sadašnje partnere, braću Dragojević. Aleksandrina trudnoća i gubitak djeteta prethodne godine bili su lažni! Igra produkcije koja je sada objavljena, šokirala je sve.

Međutim, Dalila tek planira da raskrinka kontroverznu protivnicu!

- Dalila je ušla da zaradi novac, ali i da konačno otkrije pravu istinu. O njoj i Dejanu se pričalo u ovoj sezoni, mnogi su upravo nju optužili za svađu braće, pa zato više ne želi da ćuti. Dosta toga zna o Aleksandri i jedno po jedno će da objelodanjuje! Dosta joj je više da nju blate i krive za sve, - otkriva izvor i nastavlja:

- Ono što je nju kao čovjeka najviše povrijedilo jeste činjenica da je bila optužena za gubitak Aleksandrine bebe u prošloj sezoni. Tek kada je napustila rijaliti, saznala je da je Aleksandra u dogovoru glumila da je trudna, a da sve bude još šokantnije, lagala je i Davida, - priča izvor blizak Dalili.

NA VRH