RIJALITI

Komšije raskrinkale Lunu: Stan joj je uvijek pun muškaraca

Avaz.ba

12.12.2017

Komšije Lune Đogani su otkrile kakva je ona privatno, da li je ista pred kamerama, kao i šta misle o njenoj zabranjenoj ljubavi. 

Naime, već godinama Luna sama živi u Skojevskom naselju u Beogradu u ulici u kojoj žive i koleginice njene mame Jelena Kostov i Mia Borisavljević.

Prva je komentarisala gospođa koja radi u restoranu tik do Luninog ulaza u koji često dolazi da objeduje.

- Znam Lunu, dolazi često ovdje sa drugaricama. Ponaša se pristojno. Znam je samo iz viđenja, ne mogu da vam kažem preciznije kakva je - rekla je jedna komšinica.

Druga nije imala tako lijepe riječi o njoj:

- Pravo da vam kažem, smučila mi se! Ne mogu više da je gledam u rijalitiju. Pravi se fina, a uopšte nije tako fina. Imam velikih problema sa njom. Ona živi ovdje dole - kaže za "Puls" Lunina komšinica, i pokazuje na stan u suterenu, pa dodaje:

- Ja izvedem unuka napolje, ona izvede svog psa i neće da ga uzme u ruke, iako se moj unuk psa plaši. Kada joj kažem da uzme psa, ona viče i sa mnom se raspravlja. Jako je drska i bezobrazna. Stalno viče i kada je u stanu. Više puta je čujem kako viče: "Koga briga šta ja radim? Šta imam kome da se pravdam? Moj život, moja stvar!". Pretpostavljam da pobjesni kada se posvađa sa roditeljima. Vidi se po tome da je tvrdoglava i da voli da tjera po svom. Ne znam da li joj dolaze oženjeni, ali stan joj je pun muškaraca stalno. Dolaze i žene, non-stop je tu žurka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.