RIJALITI

Želi susret sa Lunom: Anabela večeras ulazi u Zadrugu, a evo šta je poručila Kiji

Avaz.ba

14.12.2017

Pjevačica Anabela Atijas dobila je priliku da se pojavi u "Zadruzi" i pruži podršku kćerki Luni.

Pjevačica je otkrila zbog čega je pristala da gostuje u rijalitiju.

- Pogodilo me je to što je Luna bolesna i imam potrebu da joj se približim bar na taj način, ako mogu bar nekim dijelom podršku da joj pošaljem. Najsretnija bih bila kada bih mogla da je zagrlim. Tu infekciju koju ima, ima od rođenja, rođena je sa anomalijom bešike. Večeras imam potrebu da sam joj što bliže, da joj pošaljem svu snagu i da nam opet bude ona stara Lunči, vesela, nasmijana, da je dignem na noge jer ipak je ja takvu znam - rekla je Anabela. Pjevačica je otkrila šta bi poručila Luni i Slobi Radanoviću, ukoliko bi joj se pružila prilika da ih vidi, prenosi Alo.rs.

- Slobi ne znam šta bih poručila jer nisam se susrela s njim od onda, a Luna bi mi, naravno, bila prioritet. Zagrlila bih je, poljubila, znam da bismo se rasplakale i rekla bih joj:"Isplači se, odmori dušu". Tačno znam da bih joj u ovom momentu bila injekcija kakvu nigdje ne bi mogla da dobije, a i meni bi jako značilo da je vidim. Šta god ljudi očekivali od mene, ona je ipak samo moje dijete, a ja njena mama - kaže Anabela, koja u večerašnju emisiju ne dolazi sa taktikom.

- Osim iskrenosti surove, koju nosim uvijek u sebi, ne mogu ništa da obećam. Nemam taktiku, bit ću iskrena kao uvijek.

I dalje se prepričava o njenom susretu sa Slobinom suprugom Kijom Kockar u "Zadruzi", a rekla je i kako bi reagovala kada bi se sa njom ponovo, poslije svih uvreda, prijetnji i optužbi, našla oči u oči.

- Sa Kristinom kada bih se srela bilo bi licemjerno s moje strane da zanemarim činjenicu da ćemo se sresti na sudu, pa bit će prilike da se vidimo i ispričamo u nekim drugim okolnostima, da stavimo najiskrenije sve karte na sto što u ovom momentu mislim da od nje ne bih dobila. Ne očekujem da bude iskrena, pa i po ulasku u "Zadrugu" je rekla da joj je hakovan profil sa kojeg je meni prijetila. Ne očekujem da prizna, to prepuštam Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal - rekla je Anabela, koja ističe da voli da pruža druge šanse i da protiv njenog učešća u "Zadruzi" nema baš ništa, budući da je Kristina, kako kaže, od sebe napravila "veliku zvjerku i igrača".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.