PROJEKTI

"Adam traži Evu", rijaliti koji je pomjerio granice golotinje na televiziji

Emitiran u nekoliko zemalja Evrope

Neke od učesnica

Telegraf.rs

25.11.2018

Ukoliko ste mislili da ste u rijalitijima vidjeli sve, grdno se varate. Rijaliti program "Adam traži Evu", čija je izvorna zemlja Holandija, nadmašio je sve rijalitije, bez imalo pretjerivanja, jer su u njemu svi učesnici potpuno goli!

U ovom rijalitiju učesnici bivaju dovezeni na neki otok, gdje odmah skidaju svu odjeću sa sebe i ostaju potpuno goli, i to dok ih gleda cijela Evropa. Da, dobro ste pročitali. Kao od majke rođeni tumaraju otocima, muškarci i žene, a ako se usput rodi i ljubav među njima - ništa bolje!


"Adam traži Evu" prvi put je prikazan 2014. godine. Sezona je uobičajeno imala po osam epizoda snimljenih na različitim otocima. Učesnici su u prvoj sezoni bili smješteni na Pacifiku, u drugoj na Filipinima... A ono što je najzanimljivije jeste da je nova sezona počela 3. novembra na RTL-u.

Tu su i poznati i oni sasvim "obični", svi bez odjeće od jutra do mraka, u potrazi za ljubavlju.

Do sada su se takmičari mogli zabavljati na otoku, a u ovoj sezoni će se zabavljati na jahti, na otvorenom moru... Pa oni koji stoje iza projekta vjeruju da će seksa biti još više!

Jedna od poznatih ličnosti - učesnika je njemački model, voditeljica, glumica, pjevačica i dizajnerkica  Đina Liza Lofink (32).

Šou je emitiran u nekoliko zemalja Evrope: Holandiji, Njemačkoj, Francuskoj, Finskoj, a jedno od snimanja bilo je i u Hrvatskoj, u trajanju od mjesec i po.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.