SVE ZA LJEPOTU

Zbog silikona doživjela kliničku smrt: Starleta ponovo operirala zadnjicu, potrošila čitavo bogatstvo

Operaciju uradila u Turskoj

Nema straha. Instagram/Printscreen

Alo.rs

26.11.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Srbijanska starleta i rijaliti učesnica Tamara Đurić, koja je prošle godine imala brojnih komplikacija kada je na jednoj privatnoj klinici u Beogradu korigirala zadnjicu, pa je usljed komplikacija poslije operacije bila čak i klinički mrtva, ponovo je otišla pod nož.

Ona se ovog puta pobrinula da ne riskira život, pa je odlučila da njena stražnjica bude u rukama najboljeg svjetskog stručnjaka. Zahvaljujući njemu, jedna svjetski poznata starleta, ali i jedna pop zvijezda s naših prostora imaju guzu za kojom se svi okreću. 

Oporavlja se u Turskoj. Printscreen

Tamara je sačekala da se kompletno oporavi nakon što joj je tim stručnjaka na VMA izvadio akvafilere koji su joj napravili haos u organizmu, pa je nedavno posjetila Istanbul, gdje je u jednoj od najprestižnijih bolnica sredila zadnji trap.

Jeste da je nakon nekoliko operacija izjavila da se kaje što se odlučila na povećanje zadnjice, po svemu sudeći, njoj nije došlo u glavu, čim je ponovo riješila da ide pod nož, piše Alo.rs.

Nasreću, intervencija je bila uspješna, a Tamara sada ima pozadinu kakvu je oduvijek željela.

Postoperativni tok je prošao u najboljem redu, a ovo zadovoljstvo ju je koštalo oko 30.000 eura. Njoj je zadnjica urađena prirodnim materijalima, a Đurić je konačno sretna i zadovoljna.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.