OPTUŽBE

Rat srbijanskih starleta: Na sudu će se dokazivati ko je kome madam i ko se prostituira

Avaz.ba

21.3.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+10

Posljednja rasprava Stanije DobrojevićAne Korać na imanju u Šimanovcima, pred kamerama srbijanskog rijalitija "Zadruge 2", naći će svoj epilog na sudu.

Naime, sve je počelo od Stanijine tvrdnje da se Ana bavi najstarijim zanatom te da je podvodi Soraja Vučelić.

- Anu godinama podvodi najbolja drugarica Soraja. Ona joj je madam, to svi znaju. Ups, izvinite, one se bave modelingom - izjavila je Dobrojević, što je, sasvim očekivano, uznemirilo Korać.

- Tužit ću sve koji govore da se bavim prostitucijom. Jedva čekam da se nađem sa Stanijom na sudu, gdje će morati da dokaže to što priča. Za razliku od nje, ja imam dokaze da se Stanija bavi prostitucijom. Soraju ne treba da spominje, ona je fina i kulturna osoba - nadovezala se Ana.

- Šuti ti iz Ivanjice što nosiš Rolex i voziš automobil od 10.000 eura. Kako si to zaradila, možda lažnim modelingom? Žao mi je što sam zbog svojih golih fotki postala paravan za djevojke koje se stvarno bave prostitucijom. One se vade da se samo kao i ja slikaju provokativno. Za 20-30 godina će izaći na vidjelo da se ja nikada nisam time bavila, a da one jesu. Ne postoji niko ko može da kaže da sam s njim imala seks za pare - bila je uporna Stanija, dodajući da se sa Sorajom već vidjela na sudu i da ju je tada dobila.

- Svi znaju čime se bave Ana i njena najbolja drugarica madam. Svaka čast Staniji što je to napokon rekla. Miki Đuričić sada brani Korać, a prošle godine ju je i sam nazivao prostitutkom. Ana će dobiti tužbu zato što je zaprijetila da Stanija poslije "Zadruge" neće stići ni do Rume - izjavila je PR Dobrojević za srbijanske medij, prenosi Puls Onlajn.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.