ISPOVIJEST

Progovorio bivši Milojkove vjerenice: Davao sam Milijani od 50 do 60 eura, a evo šta voli raditi u krevetu

Avaz.ba

29.4.2019

Milijana Bogdanović je zaintrigirala sve kada je ušla u rijaliti, a špekulira se kako iza sebe ima veoma burnu prošlost.

Stariji gospodin tvrdi da posjeduje zajedničke fotografije na kojima se nalaze on i Bogdanović u izazovnim pozama, a da zbog njegove anonimnosti slike za sada neće ugledati svjetlost dana.

- Šta da vam kažem?! Milijana je prava vatra. Ja sam stariji čovjek, skoro sam se penzionisao, ali sam i dalje vitalan i pokretan. S njom sam bio prije 3-4 godine, ne sjećam se ni ja sada dobro. Znam sigurno da nije bila maloljetna. Slučajno smo se sreli u jednom kafiću, a onda je ona pokušavala naći moj broj telefona jer sam ja ugledan advokat - započeo je priču Milijanin bivši dečko i dodao:

- Nekoliko puta smo se sreli i u tom trenutku sam primijetio da je ona dosta navalentna. Spavali smo zajedno i tad sam odlučio da mi je odlično s njom u vezi. Na početku seksa ja sam joj davao novac. Od 50 do 100 eura, kako kad imam i kako se ona u tom trenutku pokaže. Često je za taj novac kupovala obuću, a onda je dolazila hvaleći mi se tim istim komadom garderobe - kazao je njen bivši partner.

Nisam ja nju plaćao kao prostitutku, ali donekle sam koristio njene usluge. To što sam joj davao novac, to je bilo od srca. Njeni roditelji materijalno loše stoje. A u seksu da ne pričam kakve perverzije voli. Najviše sam volio kada me opasno zajaše. Ali, naravno, ostatak priče nije za javnost - zaključio je stariji gospodin. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.