RIJALITI

Milijana o Milojku: Nastavit ću ga psihički maltretirati, moj je

Avaz.ba

24.5.2019

Najpoznatiji rijaliti trio na Balkanu Milijana Bogdanović (21), Milojko Božić (74) i Aleksandar Požgaj (35) ne miruje. Vilu 'Parovi' potresao je novi skandal, a ljubavni trokut ponovno je u centru skandala.

U emisiji uživo mlada Milijana otkrila je kakvi su joj planovi za budućnost s Milojkom, s kojim je zajedno ušla u šou, piše Blic. Bogdanović je trenutno u sukobu s većinom cimera koji nemaju baš najbolje mišljenje o njoj s obzirom na to da je prevarila dečka s oženjenim Aleksandrom.

U svađu se umiješala i takmičarka Natalija Vukmanović i optužila Milijanu da psihički maltretira Milojka.

- Nastavit ću ga maltretirati psihički, moj je! Ti slobodno nastavi flertovati s njim. Zajedno smo ušli i nastavit ću biti s njim dok smo ovdje, a poslije ćemo vidjeti - rekla je Milijana i dodala kako ne treba spominjati oženjenog političara Požgaja.

Mjesec se grlila i ljubila po vili s Aleksandrom, ali brzo mu je našla zamjenu. Navodno, Milijana ima novog dečka, i to zaštitara u šouu.

Zbog raspleta okolnosti jedna od kandidatkinja Vesna Rivas okrenula je leđa Milijani.

- Neću te više štititi. Sinoć si rekla šta ti je obećao Požgaj kad izađete iz rijalitija, a ti si to na poligrafu prešutjela. Od sinoć više nemaš moju zaštitu, samo mog prijatelja Milojka. Čovjeku je presjela večera - rekla je Vesna.

Inače, Milijana je pala na poligrafu jer je slagala da nije imala spolni odnos s Požgajem, a naposljetku su oboje priznali istinu.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.