ŠOKANTNO

Američkoj rijaliti zvijezdi trne ruka, gotovo je slijepa, a od droge joj ispadaju i zubi

Avaz.ba

26.5.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

U dramatičnoj epizodi američkog rijaliti šoua ''Mama June: From Not to Hot'' glavna protagonistica "Mama" Džun Šanon (June Shannon, 39) izgubila je osjećaj u jednoj ruci, a sve je dramatično kulminiralo tvrdnjama njenog dečka Gena Doaka (50) da ''fingira kako bi gledaoci bili empatični prema njoj''.

Ona je, pak, nakon odlaska u Hitnu pomoć priznala kako se ''pogubila'' te koliko je boli što joj Geno ne vjeruje.

- On govori da ja to radim zbog pažnje, ali nije istina - rekla je Mama Džun producentici imena Moriah. Dugo je i odbijala otići doktoru iako je plakala zbog ruke.

- Mama se ne želi suočiti sa stvarnošću - rekla je njena kćerka Pumpkin (19).

Moriah je onda prekinula snimanje i insistirala na medicinskoj intervenciji. Otišla je i s njom doktoru jer je Geno to odbijao učiniti. Doktor je rekao kako su joj leđa prepuna ''čvorova'' te joj zato ruka naizmjenično trne i boli je.

I Moriah i doktor smatraju da je kod majke četvero djece u pitanju stres. Njena sestra Doe Doe (36) kaže kako je ''Džun u klinici postala svjesna koliko joj je život otišao u pogrešnom smjeru'' - piše ''Daily Mail''.

- Znam da sam se pogubila. Znam to po tome što ne želim iz kreveta. Ne želim na nokte niti na frizuru. Mrzim samu sebe i ne mogu se trenutno nositi s time ko sam i šta sam - kaže Mama Džun.

Ima to veze i s tim što su Džun i Geno u martu ove godine uhapšeni u američkoj saveznoj državi Alabami zbog posjedovanja creka. Zbog korištenja droge Mami Džun su istruhnuli i novi zubi pa joj sada treba još jedan gebis. Porodica je zbog majčinog raspada sistema čak organizirala intervenciju te dovela profesionalca da joj pokuša pomoći spasiti život.

Tu je bila i 13-godišnja Alana ''Honey Boo Boo'' Šanon, koja je i cijelu porodicu proslavila. 

- Mama, shvataš li zašto ostajem sa sestrom i ne stanujem s tobom - pitala ju je nekadašnja dječija zvijezda. 

Mama Džun je skrušeno odgovorila "razumijem".

- Ako ova intervencija ne upali, ona će ili umrijeti ili završiti iza rešetaka - kaže Pumpkin.

Njen partner Geno pak ima zabranu pristupa zbog porodičnog nasilja, no Mama Džun kaže kako je to bio ''veliki nesporazum'' te da želi da sud ukine tu odluku jer ona ''o njemu jako ovisi jer je djelimično slijepa''. Par svoje slobodno vrijeme provodi u lokalnom kasinu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.