RIJALITI

Bivši ljubavnici ponovo zajedno: Vendi i Šešelj ukrštaju voditeljske palice

Rejting gledanosti dovodili do usijanja

Vesna Vukelić Vendi i Vojislav Šešelj. Avaz

Avaz.ba / Alo

26.7.2019

Nekadašnji ljubavni par, lider radikala Vojislav Šešelj i pjevačica Vesna Vukelić Vendi, bit će voditelji osme sezone rijaliti programa Parovi, nezvanično saznaje list „Alo!“. 

Produkcija je, navodno, odlučila da njih dvoje zajedno vode specijalnu emisiju u okviru nove sezone. 

Vesna Vukelić Vendi - Avaz
Vesna Vukelić Vendi - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Njih dvoje su već nekoliko puta biti u Parovima, a Vendi je i zvanično voditeljica ovog šou programa. Tim koji stoji iza ovog rijalitija, odlučio je ukrstiti voditeljske palice bivših emotivnih partnera, budući da je ovaj dvojac, gostujući u rijalitiju, rejting gledanosti dovodio do usijanja, otkrio je izvor blizak produkciji. 

Vendi i Šešelj bili su u ljubavnoj vezi prije 20 godina, a koliko je ljubav trajala ostala je misterija, budući da njih dvoje imaju različite priče. Radikal tvrdi da je s Vendi bio dva mjeseca, dok pjevačica ističe kako su zajedno proveli godinu dana.

Vojislav Šešelj. Screenshot

Šešelj je ranije taj period opisao „lijepom vezom“, navodeći da su zajedno bili 1991. godine. 

- Ja se držim dva principa, svaku ženu s kojom sam u životu bio, iskreno sam volio. Pa koliko je trajalo, trajalo je. I svaki put kad bi dolazilo do raskida, žene su mene napuštale, ne ja njih – ispričao je Šešelj prije nekoliko godina. 

S druge strane, Vendi tvrdi da je veza trajala godinu dana i da je to za nju bio „predivan period“ koji je imao ozbiljnu težinu jer je odlazila u njegov dom. 

- Ta veza, iako sam tada bila premlada, imala sam 19 godina, imala je širinu, nije to bila veza modernih kokoški, koje se tako uhvate za nekog tajkuna, pa ih njihov posao ne zanima, već samo dobar poklon s mašnicom – tvrdi Vendi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.