KONJIC

Hakija Špago za sebe kaže da je bosanski Džordž Kluni

Prijavio sam se zbog druženja i novih poznanstava

Špago s Marijanom: Završena priča. Avaz

Piše: Avaz.ba

13.2.2020

Konjičanin Hakija Špago (42) je ovih dana privukao pažnju brojnih gledalaca u BiH. On je učesnik rijaliti šoua u Hrvatskoj. Prvi je Bosanac i Hercegovac koji je pokazao interesiranje za učešće u emisiji ovakvog tipa i, kako kaže, uradio je to zbog novog životnog iskustva.

Hakija Špago s djevojkom. Agencije

Ugodno vrijeme

- Prijavio sam se zbog druženja i novih poznanstava, ali isto tako, to je za mene bio i jedan poseban izazov, jer sam se želio predstaviti javnosti kroz posao koji radim, a to je rafting na Neretvi. Kažu mi da sam Džordž Kluni (George Clooney), to mi imponira - kazao je Špago.

S obzirom na to da je slobodan, želja mu je, kaže, bila i da upozna nove djevojke i da provede ugodno vrijeme. Njegovu pažnju posebno je privukla Marijana, što su gledaoci mogli vidjeti i u emisijama, gdje su prikazane i neke slobodnije scene.

- Sve scene koje su prikazane smatram da su normalne za mlade ljude. To radimo svi kako bismo se družili, provodili. Nema tu ništa što bih kritizirao - ističe Špago.

Kaže da je sa svim djevojkama bio u dobrim odnosima. Otkriva da je izabrao tri finalistice koje su imale priliku da posjete Konjic.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.