RIJALITI

Isplivao spisak svih učesnika "Zadruge 4": Na imanje u Šimanovcima ulazi i bosanski Bali-beg

Tahirović ne krije da želi pobjedu

Kenan Tahirović. INSTAGRAM

A. V. / Avaz.ba

1.9.2020

Srbijanski mediji donijeli su spisak svih učesnika popularnog rijaliti šoua "Zadruga 4", a među učesnicima će se naći i poznati bosanski zavodnik Kenan Tahirović.

Tahirović odavno nosi nadimak bosanski Bali-beg, a pažnju javnosti ponovo je privukao ulogom u spotu za pjesmu Žena od sultana.

- Nemam djevojku, ali ne ulazim u "Zadrugu" da bih je našao. Sigurno neću imati seks pred kamerama, takve stvari me ne zanimaju. Uloga u spotu "Žena od sultana" omogućila mi je da uđem u rijaliti. Vidio sam da će u novoj sezoni biti puno lijepih djevojaka, ali ne bih mogao nijednu da izdvojim – rekao je Tahirović, koji ne krije da u Zadrugu 4 ulazi s ciljem da osvoji prvo mjesto.

- Očekujem da ću pobijediti. Ne znam ko će mi sve biti konkurencija, ali se ne plašim. Nikada nisam gledao "Zadrugu", nemam čak ni televizor kod kuće. Znam ko je Miljana, ona mi je super i baš je slatka sad ovako buckasta. Između nas dvoje sigurno ne može ništa da se desi. Javljale su mi se još neke djevojke koje u nedjelju ulaze u rijaliti, ali ih ne poznajem lično - objašnjava Tahirović.

U "Zadruzi 4" ponovo ćemo gledati Miljanu Kulić, Lepog Miću, Taru Simov, Baneta Čolaka, Marka Đedovića, kao i Miku, Gibu i Radu Vasić.

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević nastavit će pred kamerama Pinka svoj rat do istrebljenja, a u Šimanovce se vraća i Miki Đuričić. Jovana Tomić Matora u šou ulazi sa simpatijom, frizerkom Žanom Maliković, a cimeri će im biti pjevačica Ivana Šašić i reper Nenad Aleksić Ša.

Među potpuno novim učesnicima su Danijela Mesić, Milan Janković, Anđela Milenković, Andrea Anđelković, Anja Bulatović, Bojan Vranješ, Vasilije Ilić i Bojan Petkovski.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.