ŠOKANTNA ISPOVIJEST

Učesnica "Parova" priznala da je bila silovana i u detalje opisala događaj

Pao je mrak, izvadio je nož, a zatim me prisiljavao da spavam sa njim

Milijana Bogdanović. Arhiv

L. M.

22.12.2020

Milijana Bogdanović (22) ne prestaje šokirati u srbijanskom rijalitiju "Parovi". Sada je priznala da ju je u prošlosti silovao stariji muškarac.

Kaže da njezina porodica nije imala novca te da je u dogovoru s majkom odlučila uzeti novac od kamatara. Milijana tvrdi da ju je muškarac od kojeg je pozajmila novac tada prisilio na seks.

- Otišla sam uzeti novac od njega, a onda smo krenuli do banke. U automobilu mi je rekao da ne može podići novac iz banke i da je skrenuo s puta, a onda me pokušao silovati - započela je ispovijest.



Milijana Bogdanović. Arhiv

- Pao je mrak, izvadio je nož, a zatim me prisiljavao da spavam sa njim. Pokušala sam pobjeći, a onda mi je zatvorio vrata. Bacio mi je mobitel i rekao: 'nećeš nigdje dok ne spavaš sa mnom'. Trgao mi je duksericu, otkopčavao hlače i držao nož. Dogodilo se to što se dogodilo - dodala je.

Kaže da ga nije tužila privatno, već je osuđen po službenoj dužnosti.

- Kada sam izašla iz rijalitija mama i sestra su mi sačuvale dosta pisama od gledatelja. U jednom od tih pisama se opisao upravo taj jeziv događaj koji se dogodio s njim. Iskreno, ja mislim da je on u pitanju, ali ne želim se bakćati s tom temom... Trudim se ne razmišljati o prošlosti - zaključila je Milijana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.