PJEVAČICE

Anabela Đogani otkrila u kakvom je odnosu sa budućim zetom

Možda su moji postupci bili pogrešni, ali sam ih radila iz prevelike ljubavi, istakla je Anabela

Anabele Atijas: Progovorila o budućem zetu. Arhiva

L. Karahmet - Pujagić

10.1.2021


Treću sezonu "Zadruge" obilježile su svađe između Anabele Atijas i Marka Miljkovića, a po napuštanju imanja u Šimanovcima svako je krenuo svojim putem.

Naime, Luna Đogani je odlučila da ostane uz Marka, i pored majčinog protivljenja, što je kao rezultat imalo da ne govore jedna sa drugom neko vrijeme, a vjeridba, a zatim i trudnoća, pomirile su Anabelu i kćerku, premda sa budućim zetom pjevačica nije izgladila odnose.



Luna i Anabela: Izgladile odnose. Agencije

- Puštamo da vrijeme učini svoje, ali sve ide normalnim tokom. Voljela bih da on shvati da sve što sam radila nije poticalo iz mržnje prema njemu, nego iz ogromne ljubavi prema njoj, prema kojoj sam previše zaštitnički nastrojena. Možda su moji postupci bili pogrešni, ali sam ih radila iz prevelike ljubavi - istakla je Anabela za "Svet".

- Poseban odnos imam prema Luni, od malih nogu je imala zdravstvene probleme, tako da mi je postala navika da je branim, čuvam i pazim. Možda sam nekada i pretjerivala, ali nikada iz zle namjere. Dobit će Marko i Luna dijete, pa će moći da shvate zbog čega sam neke stvari radila - dodala je.

- Najbitnije mi je da su njih dvoje složni, da tu nema nikakvih problema i sve će doći na svoje. Samo je za neke stvari potrebno vrijeme - priznaje pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.