NEVJERA

Ostavila mu samo prazan stan nakon prevare, supruga Kristijana Golubovića odlučila da okrene novi list?!

Komšije otkrile skandalozne detalje

Ostavila ga supruga. Instagram

A. Z/ Pink.rs

16.4.2021

Nakon što se Kristijan Golubović u rijalitiju poljubio sa Kristinom Spalević, mediji navode da ga je taj poljubac koštao braka. 

Kako piše ''Pink.rs", njegova supruga Ivana nakon skandala koji je imao sa Stanijom Dobrojević, preko ove javne prevare neće preći.

- Ivana je pokupila stvari iz njihovog stana koji je u centru Kraljeva i sa kćerkom otišla u selo Ratina kod majke. To dijete sada ima pet godina i vrlo je svjesna šta se sve o njenom tati priča, što Ivanu jako pogađa. Od kako je Kristijan u rijalitiju, Ivana skoro da se nije ni izlazila iz stana, a do tada je vodila kćerku u obližnji park - kaže komšija Golubovića iz Kraljeva, koji navodno Ivanu poznaje od malena.

Afera u rijalitiju. Printscreen

Svi ostali u šoku.

- Svi smo izenadili i kada se udala za njega jer je cijeli život povučena i mirna. U posljednje vrijeme se okrenula Bogu, bila je i ranje pobožna ali sada mnogo češće ide u crkvu, vodi i kćerku...nekako je u svom svijetu - otkrio je.

I druge komšije navodno potvrđuju priču da je Kristijanova supruga mnogo više u selu kod majke, nego u porodičnom stanu gdje je živjela sa Kristijanom.

- Nikada mu ovu prevaru neće oprostiti, dosta mu je praštala. Podizala je dijete dok je on bio u zatovru, i umjesto da sada uživaju kao porodica, on je ušao u rijaliti. Još tada su počeli njihovi problemi kada je saopštio da ulazi u rijaliti, a ona ga čekala da bude sa kćerkom. Mnogo je smršala, vidi se da pati i da ne zna šta da radi. Žena se našla u neobranom grožđu, a niko je ne razumije. Svi pričaju: što se petljala sa bivšim robijašem - dodaje izvor.


Ivana mu ne može preći preko ovoga. Instagram

Komšije navodno kažu da je Ivana i ranije znala da ode kod majke i provede neko vrijeme, ali da je sada odlučila da se tamo preseli.

- Ne vjerujem da će se vraćati jer je baš dosta stvari ponijela iz kuće. Sa komšijama se ne druži, ali je vidimo da odlazi u crkvu i obližnje manastire - zaključuje izvor. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.