PRATI DEŠAVANJA U ZADRUZI

Prvi Tarin intervju nakon diskvalifikacije: Nemam gdje da spavam, Nenadova porodica mi ne odgovara na poruke

Izašla sam bez telefona, na pumpi sam pozvala oca, sjedila sam tamo i plakala, prisjetila se izlaska iz Zadruge

Tara Simov. Arhiva

A. K.

8.5.2021

Tara Simov dala je jednom srbijanskom mediju prvi intervju nakon išto je diskvalificirana iz Zadruge. Istakla je da nema gdje da spava i da joj se niko od Nenadove porodice ne javlja.

- Nisam okej, uzastopno plačem, ne mogu da se zaustavim. Pomislila sam gdje ću. šta ću kad izađem, izašla sam bez telefona, na pumpi sam pozvala oca, sjedila sam tamo i plakala. Tata je pozvao moje društvo. Sačekala sam drugaricu i prešla kod nje - rekla je ona.

Otkrila je da li joj je žao što je izgubila honorar.

- Htjela bih da to zadržim za sebe. Znam da sam dala sve od sebe, i da sam kasnila na sastanke i sve, međutim ja sam svjesna da sam dala sve od sebe. Ja kamere lomila nisam, ostale sam samo ugasila. Jedina šteta što sam uradila je što sam polomila tiganje. Polomila sam vazne i skinula tapet i što sam počupala kocku zida, koju mogu da pošaljem ako im treba toliko - rekla je ona.

Tara se nada da je produkcija neće kazniti.

- Ja se nadam da neće doći do toga da budem tužena, nadam se da će me kontaktirati - kazala je.

Nenadu pune glavu

Prati dešavanja u Zadruzi i negoduje što Nenadu pune glavu da je ona sad sa bivšim.

- Meni je krivo otkako sam izašla njemu pune glavu da sam sa bivšim. On ne postoji u mojoj blizini. Navode da sam ja u njegovom stanu sa bivšim vjerenikom. Odjednom Marko ustaje i priča nebuloze. Sandra Rešić je odjednom protiv mene. Nisam ja toliko zastrašujuća, mogu da me pojedu komentarima. Pune Nenadu glavu. Ne mogu od stresa da spavam, gledam da mi vjeruje i da ga čekam. Imam 100 posto povjerenja za sad. On je jako emotivan i labilan. Do njega neće stići nijedna informacija, do njega će stizati samo loše stvari - rekla je.

Iako je reper rekao da Tara nakon dikvalifikacije može boraviti u njegovom stanu, niko od njegove porodice ne odgovara na njene pozive.

- Njegova porodica se ne odaziva i ne odgovara mi na poruke. On je forsirao da odem u njegov stan. Njegov brat ne odgovara na poruke. Niko mi ne odgovara. Mom tati se javio neko, predstavili su se kao njegovi rođaci iz Rovina, ne znam da li je to istina. Javili su se i rekli da su u kontaktu sa njegovom tetkom i da je njoj loše i da su na usluzi da dođem kod njih dok Nenad ne izađe. Još nemam gdje da spavam, ne jedem ništa, smršala sam 10 kilograma - u suzama je pričala Tara.


Ne bih da sretnem Ivanu

Spomenula je i Nenadovu suprugu Ivanu Aleksić, od koje se razvodi upravo zbog Tare.

- Vjerujem da njegova porodica nema lijepo mišljenje o meni, samo bi mi bilo drago da se čujem sa njima. Nenadu bih rekla da ga volim najviše na svijetu, i sve što sam mu rekla je bilo u bijesu - pričala je Tara.

Oprost od Ivane, dodaje, treba da traši Nenad, a ne ona.

- Nisam ja neko ko treba da traži oprost od Ivane, Nenad treba. Ne bih voljela da se sretnemo, a ako dođe do toga rekla bih joj da mi je žao što je povrijeđena i što se desilo sve ovako i to preko televizije. Nikakve prijetnje mi nisu stizale. Tati su stizale prijetnje da će mu zapaliti kuću. Moj tata je išao kod ljekara, imao je tahikardiju, gušenje, zbog stvari koje mu stižu. Ne želim da komentarišem u kakvom sam odnosu sa majkom. Tata nije protiv Nenada i te veze - rekla je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.