IZGRADIO KOMPLEKS BAZENA

Vladimir Tomović sagradio bazene pa pozvao Ivanu Aleksić u goste, ona mu odmah odgovorila: Sha će povileniti

Otvorenje planirano za nekoliko dana

Ivana Aleksić i Vladimir Tomović. Agencije

A. K.

3.7.2021

Vladimir Tomović pokrenuo je porodični biznis u Baru. On i njegov brat Vladan već neko vrijeme dijele na društvenim mrežama slike sa gradilišta, ali niko nije znao da oni grade kompleks bazena na kom će biti kafić, dječija igraonica i pravo odmaralište.

Od kada je napustio rijaliti Zadruga, Vladimir se manje eksponirao u javnosti, razlog tome je što on zapravo nije imao vremena zbog radova koji se sada privode kraju.


Bazeni Barula. Privatna arhiva

Tomović je otkrio detalje porodičnog biznisa.

- Imamo tri bazena. Dva za odrasle i jedan prilagođen za djecu. Sa Vladanom sam počeo da radim na tome prije više od godinu dana, ali se to intenziviralo u zadnja tri mjeseca od mog izlaska iz rijalitija. O novcu ne bih, ali je uloženo puno, kako materijalnih sredstava tako i energije. Ali svaki trud se u životu isplati. Nas dvojica smo uradili, da ne pretjeram, ali 8 posto, kako majstorskih tako i poslova koji iziskuju fizičku snagu. Naporno je, ali kad čovjek radi sa porodicom i ulaže u svoje imanje nema žala ni za jednim dinarom i ni za jednim žuljem na ruci - rekao nam je Tomović za "Kurir" i dodao da će otvaranje bazena biti za nekoliko dana.



Objava na Instagramu. Screenshot

Inače, Vladimirove bazene će među prvima posjetiti i Ivana Aleksić, doskorašnja supruga Nenada Aleksića Ša. Ona je na svom Instagram profilu poručila Tomoviću da uskoro stiže kod njega u Bar.


Objava na Instagramu. Screenshot

Tomović je podijelo stori objavu Ivane Aleksić, koja mu je čestitala na šta joj je on napisao: "Dolazi više", a ona mu je na to odgovorila "Brzo ću".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.