IZGRADIO KOMPLEKS BAZENA

Vladimir Tomović sagradio bazene pa pozvao Ivanu Aleksić u goste, ona mu odmah odgovorila: Sha će povileniti

Otvorenje planirano za nekoliko dana

A. K.

Ivana Aleksić i Vladimir Tomović

Foto: Agencije


Vladimir Tomović pokrenuo je porodični biznis u Baru. On i njegov brat Vladan već neko vrijeme dijele na društvenim mrežama slike sa gradilišta, ali niko nije znao da oni grade kompleks bazena na kom će biti kafić, dječija igraonica i pravo odmaralište.

Od kada je napustio rijaliti Zadruga, Vladimir se manje eksponirao u javnosti, razlog tome je što on zapravo nije imao vremena zbog radova koji se sada privode kraju.

 • Bazeni Barula

  Bazeni Barula

  Foto: Privatna arhiva


Tomović je otkrio detalje porodičnog biznisa.

- Imamo tri bazena. Dva za odrasle i jedan prilagođen za djecu. Sa Vladanom sam počeo da radim na tome prije više od godinu dana, ali se to intenziviralo u zadnja tri mjeseca od mog izlaska iz rijalitija. O novcu ne bih, ali je uloženo puno, kako materijalnih sredstava tako i energije. Ali svaki trud se u životu isplati. Nas dvojica smo uradili, da ne pretjeram, ali 8 posto, kako majstorskih tako i poslova koji iziskuju fizičku snagu. Naporno je, ali kad čovjek radi sa porodicom i ulaže u svoje imanje nema žala ni za jednim dinarom i ni za jednim žuljem na ruci - rekao nam je Tomović za "Kurir" i dodao da će otvaranje bazena biti za nekoliko dana.

 • Objava na Instagramu

  Objava na Instagramu

  Foto: Screenshot


Inače, Vladimirove bazene će među prvima posjetiti i Ivana Aleksić, doskorašnja supruga Nenada Aleksića Ša. Ona je na svom Instagram profilu poručila Tomoviću da uskoro stiže kod njega u Bar.

 • Objava na Instagramu

  Objava na Instagramu

  Foto: Screenshot


Tomović je podijelo stori objavu Ivane Aleksić, koja mu je čestitala na šta joj je on napisao: "Dolazi više", a ona mu je na to odgovorila "Brzo ću".

NA VRH

Podijeli članak na